Χ Factor: Έναρξη με... ευτράπελα για το σημερινό live! Τι συνέβη on stage στη Δέσποινα Βανδή; (pics)
Media

Χ Factor: Έναρξη με... ευτράπελα για το σημερινό live! Τι συνέβη on stage στη Δέσποινα Βανδή; (pics)

Χ Factor: Το αποψινό 8ο live του τάλεντ σόου αν και ξεκίνησε με τη γνωστή λάμψη που προσφέρει η Δέσποινα Βανδή on stage, συνέβη κάτι απρόοπτο που για λίγο χάλασε την ατμόσφαιρα και το κέφι των παρευρισκόμενων στο πλατό του τάλεντ σόου. 

Και αυτό γιατί ενώ τραγουδούσε η Δέσποινα Βανδή το νέο της τραγούδι «Έστω λίγο ακόμα» που της έχει γράψει ο Στέφανος Κορκολής και μάλιστα σε ένα υπέροχο και πολύ φαντασμαγορικό σκηνικό, ξαφνικά διακόπηκε η ερμηνεία της. Πολύ βίαια και πολύ αιφνίδια.

Η παρουσιάστρια, η οποία έλαμπε μέσα στο μοβ σύνολο που φορούσε και της πήγαινε πολύ, βρέθηκε αμέσως μπροστά στο κοινό, ενημερώνοντας για το τι ακριβώς είχε συμβεί.

H Δέσποινα Βανδή συγκεκριμένα έσπευσε να πει ότι ήθελε να κάνει μία έκπληξη στο τηλεοπτικό κοινό αλλά και στους μέντορες των παιδιών που διαγωνίζονται στο τάλεντ σόου, όμως τη... μάτιασαν καθώς υπήρξε τεχνικό πρόβλημα.

Μάλιστα το συζήτησε με τη Μελίνα Ασλανίδου η οποία θέλησε να την καθησυχάσει.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με όσα συνέβησαν στο ξεκίνημα του αγαπημένου τάλεντ σόου.

Πάντως, λίγη ώρα αργότερα και κατά τη διάρκεια του live, οι τηλεθεατές είχαν τελικά την ευκαιρία να ακούσουν από την αρχή μέχρι το τέλος τη μαγνητοσκοπημένη ερμηνεία της Δέσποινας Βανδή στο συγκεκριμένο τραγούδι. Δείτε το βίντεο παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved