Elif: Το απειλητικό μήνυμα στον Γιουσούφ – Τι έχει γίνει; (Photos)
Media

Elif: Το απειλητικό μήνυμα στον Γιουσούφ – Τι έχει γίνει; (Photos)

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στη σειρά Elif

Η Μελέκ προειδοποιεί τον Σελίμ σχετικά με τον Ουμίτ αλλά εκείνος θεωρεί πως όλα είναι καλά. Η Μελέκ ψάχνει την απόδειξη για να τη δείξει στον Σελίμ αλλά δεν τη βρίσκει. Στη συνέχεια του μιλάει για τον μυστηριώδη δικηγόρο, που τη βοηθάει.

Ο Σελίμ είναι μπερδεμένος από τις πληροφορίες που λαμβάνει και αποφασίζει να πάει στην τράπεζα και να μιλήσει με τον διευθυντή.

Η Γκόντζα συναντάει τον Ερκούτ και του λέει πως πλέον δεν χρειάζεται να κάνουν βρώμικες δουλειές. Είναι ιδιοκτήτρια μιας εταιρίας και όλα θα πάνε καλά. Πηγαίνουν στην εταιρία, που ανήκει στην Γκόντζα και εκείνη συστήνει τον Ερκούτ ως το δεξί της χέρι.

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην Elif!

Ο Γιουσούφ λαμβάνει ένα τηλεφώνημα στο οποίο ένας άντρας του λέει «έχει κάτι που μας ανήκει και αν δεν το δώσει πίσω θα υποφέρεις τις συνέπειες». Στη συνέχεια λαμβάνει και ένα σημείωμα που γράφει «ο χρόνος σου τελειώνει και το ίδιο και η υπομονή μας».

Η Φεριντέ αρχίζει να δουλεύει κοντά στη Μελέκ. Η Μπαχριγιέ χάνει το τηλέφωνο της και κατηγορεί τη Φεριντέ. Ζητάει από όλες τις εργάτριες να αδειάσουν τις τσάντες τους για να τις ελέγξει. Γρήγορα όμως αποδεικνύεται πως η Μπαχριγιέ είχε χάσει το τηλέφωνο της στο λεωφορείο και ένας άντρας την αναζητά για να της το επιστρέψει.

Συνταρακτικό το νέο επεισόδιο!

Ο Ουμίτ και ο Σελίμ συναντούν κάποιους σημαντικούς επιχειρηματίες. Ο Σελίμ αισθάνεται μπερδεμένος κι αναρωτιέται αν έχει δίκιο η Μελέκ σχετικά με τον Ουμίτ. Όμως η συνάντηση φαίνεται να έχει μια πολύ θετική εξέλιξη με την επέμβαση του Ουμίτ και ο Σελίμ ηρεμεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved