Χαμός στο Πρωινό! Οι απίστευτες μπηχτές στην Χρηστίδου για όσα είπε για την Χατζηβασιλείου!
Media

Χαμός στο Πρωινό! Οι απίστευτες μπηχτές στην Χρηστίδου για όσα είπε για την Χατζηβασιλείου!

Το πρωινό σχολίασε τα όσα είπε η Σίσσυ Χρηστίδου για την Βίκυ Χατζηβασιλείου και τις δηλώσεις της για το ξαφνικό τέλος από τον Alpha.

Μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου είπε ότι η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα βλέπει κάποια στιγμή τις δηλώσεις της και θα το μετανιώσει και αυτή τη στιγμή την έχει κυριεύσει το συναίσθημά της. Η Σίσσυ Χρηστίδου είπε: «Πώς να είναι ο Alpha στην παρουσίαση του βιβλίου σου, αφού τους στολίζεις από το πρωί έως το βράδυ».

Το Πρωινό σχολίασε λοιπόν αυτές τις δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου για την Βίκυ Χατζηβασιλείου!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τόνισε: «Στα μισά συμφωνώ, ότι όντως αυτό πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει, το είπαμε, τέλος. Αλλά, φυσικά ένας άνθρωπος του κύρους, της πορείας και της εμπειρίας της Βίκυς Χατζηβασιλείου, έχει χρέος να βγει να πει αυτό που νιώθει για τις εργασιακές συνθήκες κάτω από τις οποίες έπαψε μια συνεργασία με τον Alpha. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μάς έχει συνηθίσει να λέει τη γνώμη της και η Σίσσυ Χρηστίδου δεν έχει ποτέ σπάσει τα αβγά, οπότε πάλι συνεπής είναι σε αυτό που λέει. Ποτέ δεν έχει πει κάτι, νομίζω είναι από τις πρώτες φορές που τουλάχιστον λέει κάτι εδώ, αν λέει κάτι. Η Σίσσυ Χρηστίδου πολύ σωστά υποστήριξε αυτό που υπηρετεί και πρεσβεύει τόσα χρόνια, το να μην λέει άποψη. Είπε ότι δεν πρέπει να τα βάζεις με ένα κανάλι, όπως κι εκείνη δεν τα βάζει με κανέναν»!

Και τότε έγινε χαμός γιατί η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Άρης Καβατζίκης είχαν διαφορετική άποψη από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο!

Η Αφροδίτη τόνισε: «Έχει άποψη αλλά τη λέει με κομψό τρόπο»!

Τι είπε όμως τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στον αέρα του πρωινού για τη Σίσσυ Χρηστίδου;

Δείτε το απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved