Elif: Η Γκόντζα και ο Ερκούτ είναι αποφασισμένοι να πάρουν εκδίκηση
Media

Elif: Η Γκόντζα και ο Ερκούτ είναι αποφασισμένοι να πάρουν εκδίκηση

Τι θα δούμε σήμερα, Τρίτη 10/12/19 στη σειρά Elif στο Star;

 

Το χάρτινο σπιτάκι της Ελίφ είναι το καλύτερο στην τάξη και η Μπερίλ ζηλεύει και φροντίζει να καταστραφεί. Η Ελίφ δε θέλει να πει τίποτα στη δασκάλα για να μην βρεθεί η Μπερίλ σε δύσκολη θέση αλλά η δασκάλα καταλαβαίνει τι συνέβη και βάζει τον χαμηλότερο βαθμό στην Μπερίλ. Ο Ουμίτ πηγαίνει στο κτήμα για να συναντήσει τον Σελίμ. Η Μελέκ είναι επίσης εκεί.

image-1-4507.jpg
Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά!

Ανακοινώνουν τα νέα για μια μεγάλη επαγγελματική συμφωνία, που πρόκειται να λύσει όλα τα οικονομικά προβλήματα της οικογένειας. Η Μελέκ έχει ακόμα πολλές απορίες. Στον κήπο βρίσκεται κρυμμένη η Αρζού η οποία προσπαθεί να ακούσει τι λένε. Δεν μπορεί να καταλάβει τι σχεδιάζει ο Ουμίτ. Ο Ουμίτ σχεδιάζει την ολοκληρωτική καταστροφή της οικογένειας Εμίρογλου. Ο φίλος του Γιουσούφ ακολουθεί τον Ουμίτ και ανακαλύπτει πως ο Ουμίτ πηγαίνει στο ίδιο μέρος κάθε μέρα.

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στην Elif!

Το μέρος αυτό είναι μια εταιρία που διοικείται από ένα ύποπτο τύπο, τον Νιχάτ. Η Γκόντζα και ο Ερκούτ μιλάνε για το παρελθόν τους και μοιράζονται τα αισθήματά τους για τους πρώην αγαπημένους τους. Είναι αποφασισμένοι να πάρουν εκδίκηση. Η Γκόντζα ενημερώνεται από τον διευθυντή της φυλακής ότι υπάρχουν κάποια προσωπικά αντικείμενα του Σερντάρ να παραλάβει. Στην αρχή δεν θέλει να πάει αλλά ο Ερκούτ την πείθει. Η Γκόντζα τον παρακαλεί να πάει εκείνος.

1-263-696x392.jpg
Συγκλονιστικό το νέο επεισόδιο της σειράς του Star.

Η Αρζού έχει τις αμφιβολίες της για τον ρόλο του Ουμίτ αλλά εκείνος καταφέρνει να την πείσει για το πρόσωπό του. Ο Βεϊσέλ λέει στην Τουλάι πως θέλει να αποκτήσουν ένα μωρό αλλά εκείνη δεν το σκέφτεται και δεν θέλει να ξαναμιλήσουν για αυτό το θέμα. Η Μελέκ νιώθει απόγνωση επειδή δεν μπορεί να πείσει τον Σελίμ πως ο Ουμίτ δεν είναι ο άντρας που δείχνει…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved