GNTM: Η μεγάλη ανατροπή στη διαδικασία αποχώρησης! Όχι ένα αλλά δύο κορίτσια έδιωξαν οι κριτές!
Media

GNTM: Η μεγάλη ανατροπή στη διαδικασία αποχώρησης! Όχι ένα αλλά δύο κορίτσια έδιωξαν οι κριτές!

GNTM: Tο αποψινό επεισόδιο ήταν για... γερά νεύρα αφού τα είχε όλα! Ένταση, νεύρα, τσακωμούς, θυμό και πολλές απογοητεύσεις! 

Η δοκιμασία ήταν πράγματι, όπως αποδείχτηκε, πολύ δύσκολη για τις εννέα φιναλίστ καθώς κλήθηκαν να κάνουν το πρώτο διαφημιστικό τους σποτ.

Αυτό σήμαινε ότι δεν θα πόζαραν για κάποιο φωτογραφικό φακό αλλά για κάμερα αφού επρόκειτο για βίντεο κατά το οποίο έπρεπε να αναδείξουν ένα λάδι σώματος.

Πέραν μία ή δύο κοριτσιών, όλες οι υπόλοιπες κοπέλες έδειξαν να ζορίζονται ιδιαίτερα από την όλη δοκιμασία καθώς δεν άκουσαν τις οδηγίες της Ζενεβιέβ και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου αλλά και της Έλενας Χριστοπούλου που τις καθοδηγούσαν.

Τα αρνητικά τους σχόλια και οι συνεχείς υποδείξεις τους εκνεύρισαν κάποιες από τις κοπέλες που δεν κατάφεραν να δώσουν καλό υλικό.

Ανάμεσα στις κοπέλες που τα πήγαν υπέροχα ήταν η Κάτια και η Κέισι οι οποίες χάρισαν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, τόσο κοντινές όσο και μακρινές λήψεις για ένα ωραίο αποτέλεσμα.

Η Χαρά Παππά το... έσωσε, όπως της είπε η Βίκυ Καγιά την τελευταία στιγμή καθώς δεν ξεκίνησε καλά το teaser της όμως στη συνέχεια με τα κοντινά πλάνα της και τις αισθησιακές κινήσεις της κατάφερε να βγάλει ένα καλό αποτέλεσμα.

Την πιο σκληρή κριτική από την επιτροπή άκουσαν η Κωνσταντίνα η οποία μάλιστα σκόνταψε κατά τη διάρκεια των λήψεων και δεν είχε καθόλου καλό teaser αλλά και η Πόπη η οποία έχει μειονέκτημα σε σχέση με τα άλλα κορίτσια καθώς μπήκε πρόσφατα μέσα στο παιχνίδι και έτσι δεν πρόλαβε να μάθει όσα και οι άλλες.

Η μεγάλη ανατροπή ήρθε όταν η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε στις κοπέλες πως θα έφευγαν δύο και όχι μια κοπέλα, όπως συνηθίζεται.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ποιες κοπέλες αποχώρησαν από το παιχνίδι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved