8 λέξεις: Spoiler: Την καινούργια χρονιά θα συμβεί ένα τεράστιο τραγικό γεγονός (Photos)
Media

8 λέξεις: Spoiler: Την καινούργια χρονιά θα συμβεί ένα τεράστιο τραγικό γεγονός (Photos)

Η Δανάη Παππά, η πρωταγωνίστρια των «8 λέξεων» μιλά για τον ρόλο της Ρωξάνης, ενώ αποκαλύπτει τις εξελίξεις που έρχονται στη δραματική σειρά του ΣΚΑΪ.

Πάμε στις εξελίξεις των «8 λέξεων». Η Ρωξάνη που υποδύεσαι δέχεται πρόταση γάμου από τον Μιχαήλ. Πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στη συνέχεια;
«Η Ρωξάνη αυτό που θέλει είναι η οικογένεια της να είναι δεμένη. Ο γιος της με τον πατέρα του, τον Μιχαήλ. Η Ρωξάνη δεν σταμάτησε ποτέ να αγαπά και να θαυμάζει τον Μιχαήλ. Η Ρωξάνη λόγω του χαρακτήρα της δεν περίμενε την πρόταση γάμου. Είναι ρεαλίστρια και δυναμική».


Οπότε θα δούμε και κάποια παιχνίδια του τύπου «είσαι σίγουρος για την πρόταση;».
«Θα δούμε τη Ρωξάνη να δοκιμάζει τον Μιχαήλ. Η Ρωξάνη αποδέχεται την πρόταση γάμου του Μιχαήλ. Εκείνος δείχνει πολύ ερωτευμένος μαζί της. θέλει να συγκατοικήσουν, να έρθει πιο κοντά με τον γιο του. Η Ρωξάνη όμως κρατάει αποστάσεις και ισορροπίες. Γιατί σκέφτεται και τον γιο της αλλά και την κόρη του Μιχαήλ και της Ηλιάνας: την Αριάδνη. Παράλληλα θα δούμε τον Μιχαήλ να δένεται με τον γιο του».


Θα συμβεί ένα σοκαριστικό περιστατικό με τη μικρή Αριάδνη. Η Ηλιάνα σε μια στιγμή τρέλας αφήνει τη μικρή μέσα στο αμάξι και εξαφανίζεται. Πώς θα αντιδράσει ο Μιχαήλ;
«Εχει χάσει την εμπιστοσύνη του στην Ηλιάνα, έχει πάρει την επιμέλεια του παιδιού και είναι σε διαρκή σύγκρουση με την πρώην του. Δεν τη θεωρεί ικανή για την ανατροφή της μικρής. Η Ρωξάνη όμως μπαίνει στη μέση μαζί με τη Ναυσικά και ζητά να δώσουν χρόνο στην Ηλιάνα μετά τη νοσηλεία της στην ψυχιατρική κλινική για να αποδείξει ότι τα έχει καταφέρει, άρα μπορεί να τα καταφέρει και με το παιδί. Μετά το περιστατικό με το αυτοκίνητο πέφτουν οι μάσκες. Ο Μιχαήλ παθαίνει πανικό και επιτίθεται στη Ρωξάνη και τη μητέρα του, που τον έπεισαν να εμπιστευθεί το παιδί στην Ηλιάνα. Ολοι στρέφονται εναντίον της Ηλιάνας. Οχι η Ρωξάνη. Είναι μάνα και την καταλαβαίνει. Η Ρωξάνη δεν βάζει τίποτα πάνω από το παιδί της».


Με τον Αλέκο τι θα γίνει;
«Θέλει να εκδικηθεί τους πάντες και να τους κάνει κακό. Με όποιον τρόπο μπορεί και με όποιον σύμμαχο μπορεί. Τον Ακη, τον Σίμο, τη γραμματέα. Δεν του άρεσε ότι η Ρωξάνη επανασυνδέθηκε με τον Μιχαήλ. Νιώθει προδομένος».


Τι άλλο να περιμένουμε προσεχώς;
«Την καινούργια χρονιά θα συμβεί ένα τεράστιο, τραγικό γεγονός. Αλλάζει όλα τα δεδομένα. Από αυτό το περιστατικό φυσικά θα επηρεαστεί η σχέση του Μιχαήλ με τη Ρωξάνη. Και μόνο στη σκέψη πως μπορεί να κινδυνεύσει το παιδί της, η Ρωξάνη βγάζει νύχια... Από τη νέα χρονιά, λοιπόν, έρχονται συγκλονιστικές εξελίξεις με μεγάλες ανατροπές. Ολες οι ιστορίες ανατρέπονται».


Τελείως διαφορετικός ο ρόλος της Άννας στο «Τατουάζ» με αυτόν της Ρωξάνης στις «8 λέξεις». Δανάη, με ποια από τις δύο ηρωίδες νιώθεις πιο κοντά;
«Και από τις δύο έχω κάποια στοιχεία. Τώρα ανακαλύπτω τη Ρωξάνη, και όσο την ανακαλύπτω η Αννα μου φαίνεται πιο κοριτσάκι. Ετσι ήμουν και εγώ πριν από δυόμισι χρόνια όταν ξεκίνησα τη δουλειά. Τότε ήταν τελείως πάνω μου ο ρόλος. Τώρα μπαίνοντας στη Ρωξάνη, που είναι κυρίαρχος του εαυτού της, βλέπω και με αυτή κοινά. Είναι μια γυναίκα που έκανε ένα παιδί και αποφάσισε να το μεγαλώσει μόνη της. Είναι δυναμικός χαρακτήρας. Τώρα λοιπόν είμαι πιο κοντά στη Ρωξάνη. Περνάω μια περίοδο που ωριμάζω και εγώ».


Αν έρχονταν έτσι τα πράγματα στη ζωή, θα κρατούσες ένα παιδί να το μεγαλώσεις μόνη σου;
«Αν δεν μπορούσα να συνεχίσω με τον σύντροφο μου και να είμαι καλά, ναι. θα το έκανα. Το παιδί θέλει οι γονείς του να είναι καλά. Αν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα μέσα στο σπίτι επηρεάζεται και το παιδί», είπε στο tv έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved