Μεσάνυχτα: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη
Media

Μεσάνυχτα: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη

Μεσάνυχτα: Απόψε, Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, τα «Μεσάνυχτα» μας βρίσκουν παρέα με τους Droulias brothers.

Ο Κωνσταντίνος και ο Ηλίας, κατάφεραν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να κάνουν αίσθηση με τις εμφανίσεις τους.

Με καταγωγή από την Κρήτη και τη Μύκονο και με «όπλα» τους τις μαντινάδες, το νταούλι και τη λύρα κατάφεραν να βρεθούν στις Αθηναϊκές πίστες. Τα δύο αδέρφια συναντούν την Ελεονώρα Μελέτη και μιλούν για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν μέχρι να τα καταφέρουν, για την ευκαιρία που έχασαν να πάνε στη Eurovision, ενώ δηλώνουν έτοιμοι να το προσπαθήσουν φέτος. Τι λένε για την εμπειρία τους σε γνωστό ριάλιτι επιβίωσης; Επίσης, ο Ηλίας μιλά για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του όταν έχασε την πρώην κοπέλα του σε τροχαίο.


Αμέσως μετά ο Πέτρος Λαγούτης μιλά για τον βελούδινο χωρισμό του με την Μυρτώ Αλικάκη και ανακοινώνει την απόφασή τους να πάρουν και διαζύγιο. Πώς είναι σήμερα οι σχέσεις τους; Ο ηθοποιός μιλά επίσης για τον εθισμό του στον τζόγο και την βοήθεια που ζήτησε. Γιατί νιώθει ότι ξαναζεί; Μας διηγείται ένα απίστευτο περιστατικό όταν ήρθε τετ α τετ με τον ληστή του αυτοκινήτου του.


Στο πλατό αμέσως μετά έρχεται η Τζένη Διαγούπη. Σε μια απολαυστική συνέντευξη μιλά για όσα την ενοχλούν στην κοινωνία. Πώς μαζί με τον Νίκο Μουτσινά κατάφεραν να ξεπεράσουν τον σκόπελο της ανεργίας και γιατί χώρισαν οι δρόμοι τους; Επίσης η ηθοποιός αναφέρεται στο ενδεχόμενο της υιοθεσίας ενός παιδιού και μιλάει για τη λεκτική επίθεση που δέχθηκε για τα κιλά της.

«Μεσάνυχτα». Γιατί οι καλύτερες ιστορίες είναι πάντα οι αληθινές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved