Γυναίκα χωρίς όνομα: Η μεγάλη στιγμή φτάνει – Η Μαρίνα συναντάει την Κάτια (Photos)
Media

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η μεγάλη στιγμή φτάνει – Η Μαρίνα συναντάει την Κάτια (Photos)

Γυναίκα χωρίς όνομα: Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο γεμάτο συγκίνηση αναμένεται να παρακολουθήσουμε προσεχώς στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1.

Αυτό λοιπόν θα συμβεί καθώς η Μαρίνα συναντάει επιτέλους την Κάτια...

Ο εφιάλτης της Κάτιας τελειώνει, καθώς η Αστυνομία καταφέρνει και την εντοπίζει στο μέρος που την κρατάει αιχμάλωτη ο Νίκος. Στη συνέχεια, ένας αστυνομικός τηλεφωνεί στη Μαρίνα και την ενημερώνει πως βρήκαν τη μητέρα της. Στο άκουσμα της είδησης, εκείνη πετάει από ευτυχία μιας και επιτέλους θα δει την Κάτια ύστερα από τόσο καιρό. Πλέον, μητέρα και κόρη τις χωρίζουν μονάχα λίγα λεπτά.

Η Μαρίνα φεύγει αμέσως και πηγαίνει στο σημείο που της υπέδειξε ο αστυνομικός για να συναντήσει την Κάτια. Όταν φτάνει εκεί, ξεσπάει σε κλάματα και τρέχει αμέσως στην αγκαλιά της. Παράλληλα, ούτε η Κάτια μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Σύμφωνα με το my tv η γυναίκα είναι πλημμυρισμένη από χαρά και ανακούφιση, καθώς τόσο καιρό άντεχε τα βασανιστήρια του Νίκου γιατί το μόνο που ήθελε ήταν να σμίξει ξανά με το παιδί της. Η ίδια μπορεί να έχει χάσει τη μνήμη της, όμως ο μοναδικός άνθρωπος που θυμάται είναι η Μαρίνα.

Οι δυο τους ορκίζονται πως δεν θα αφήσουν τίποτα και κανέναν να τις χωρίσει ξανά και ανυπομονούν να κάνουν μια νέα αρχή στη σχέση τους και να ζήσουν όσα στερήθηκαν τόσα χρόνια μακριά. Στη συνέχεια, αφού η Κάτια δίνει τη σχετική κατάθεση στην Αστυνομία για όσα πέρασε εξαιτίας του Νίκου, αποχωρεί από το σημείο και μαζί με τη Μαρίνα πηγαίνουν στο σπίτι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved