Media

Ο Αντύπας στηρίζει απόλυτα την Άντζελα Δημητρίου: «Έχει λόγο και μπέσα» (video)

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε ο Αντύπας και εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του στην Άντζελα Δημητρίου για τα σχήματα που κάποιοι τής χρεώνουν ότι χαλάει.

«Η Άντζελα είναι ‘εντάξει’. Έχει λόγο και μπέσα. Την αγαπώ πολύ και εύχομαι να τα βρούνε» είπε ο τραγουδιστής ο οποίος συνέχισε λέγοντας: «Οι κόντρες για τις αφίσες γίνονται από ανεγκέφαλους. Εδώ ο κόσμος καίγεται… Γι’ αυτό χάλασε αυτή η δουλειά. Κάποιοι την κατέστρεψαν. Σταρ είναι όλοι στο μυαλό τους. Πάνε στον καθρέφτη και νομίζουν ότι είναι σταρ… Σταρ είναι ο Τόλης Βοσκόπουλος».

Ο Αντύπας μίλησε επίσης και για την επιτυχία που είχε στο γυναικείο φύλο όταν ήταν ελεύθερος: «Πριν τη σύζυγό μου ήμουν άφαντος. Με περίμεναν 30 γυναίκες μέσα και έξω από το καμαρίνι…»

Όταν ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να είναι στην κριτική επιτροπή κάποιου talent show, ο ίδιος είπε: «Δεν θα ήθελα να είμαι σε κριτική επιτροπή. Δεν μ’ ενδιαφέρει… Λέω και στο παιδί μου να μην πάει. Αυτοί που κριτικάρουν είναι κριτικοί; Τη γνώμη τους να την πουν στο καμαρίνι όχι στην τηλεόραση».

Δείτε τι άλλο είπε ο τραγουδιστής στο βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved