GNTM: Η απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης και το avantage της Κάτιας! Θα το χρησιμοποιήσει σωστά;
Media

GNTM: Η απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης και το avantage της Κάτιας! Θα το χρησιμοποιήσει σωστά;

GNTM: Μένουν μόλις λίγες δοκιμασίες για τις φιναλίστ του ριάλιτι μόδας και φυσικά τα πράγματα δυσκολεύουν για όλες. 

Τα κορίτσια που έχουν μείνει, είναι μόλις έξι και στο αποψινό επεισόδιο του GNTM 2 τις παρακολουθούμε να μεταμορφώνονται σε... κοκκινοσκουφίτσες προκειμένου να φωτογραφηθούν με τον κακό λύκο και να βγάλουν το κατάλληλο συναίσθημα.

Η Κάτια Ταραμπάνκο ήταν εκείνη που είχε το avantage από προηγούμενη δοκιμασία και οι κριτές της ανακοίνωσαν πως έπρεπε εκείνη να μοιράσει στις συμπαίκτριές της το συναίσθημα με το οποίο έπρεπε να φωτογραφηθούν.

Κάτι που σήμαινε πως έπρεπε να σκεφτεί καλά σε ποια συμπαίκτριά της θα δώσει ποιο συναίσθημα. Όπως έδειξε με τις ανακοινώσεις της η Κάτια, μοίρασε σωστά τα συναισθήματα, ανάλογα βέβαια με το ποια παίκτρια ήθελε να δει εκτός παιχνιδιού και ποια ήθελε να προστατέψει.

Έτσι, στη φίλη της Άννα έδωσε το συναίσθημα του θυμού που ήταν σχετικά εύκολο για εκείνη αφού πολλές φορές κατά το παρελθόν έχουν κατηγορήσει την Άννα ότι βγάζει συνεχώς θυμό.

Στη Μαρία που θέλει σίγουρα η Κάτια να δει εκτός παιχνιδιού σύντομα, έδωσε το συναίσθημα της αγάπης σχολιάζοντας μάλιστα πως πιστεύει πως έχει σκληρό πρόσωπο για να καταφέρει να δώσει στην κάμερα αυτό το τόσο τρυφερό συναίσθημα.

Δείτε πώς μοίρασε τα υπόλοιπα συναισθήματα στις συμπαίκτριές της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved