GNTM: Αυτή είναι η πεντάδα του μεγάλου τελικού! Η κοπέλα που αποχώρησε κατέρρευσε! (photos+video)
Media

GNTM: Αυτή είναι η πεντάδα του μεγάλου τελικού! Η κοπέλα που αποχώρησε κατέρρευσε! (photos+video)

GNTM: Η αποψινή δοκιμασία ήθελε τις κοπέλες να φωτογραφηθούν ως Κοκκινοσκουφίτσες και να βγάλουν συγκεκριμένα συναισθήματα στον φωτογραφικό φακό.

Οι έξι κοπέλες που είχαν απομείνει έδωσαν στο σετ τον καλύτερό τους εαυτό, με αρκετά ευτράπελα, εντάσεις και δάκρια από τις κοπέλες. Λογικά συναισθήματα αν αναλογιστεί κανείς πως πρόκειται για μία από τις τελευταίες δοκιμασίες στο παιχνίδι.

Τα κορίτσια γνώριζαν άλλωστε ότι μετά τη δοκιμασία θα έμενε η τελευταία πεντάδα, άρα πιο κοντά στο όνειρο.

Όταν οι διαγωνιζόμενες έφτασαν στο σετ, τις περίμενε μία έκπληξη από τους κριτές. Συγκεκριμένα τους ανακοίνωσαν πως οι τελευταίες πέντε κοπέλες που θα περνούσαν στην επόμενη φάση του παιχνιδιού θα έφευγαν για ένα υπέροχο ταξίδι.

Οι κοπέλες που άκουσαν τις καλύτερες κριτικές ήταν η Άννα Μαρία Ηλιάδου, η Μαρία, η Κάτια Ταραμπάνκο και η Χαρά Παππά. Όχι όμως και η Άννα η οποία δεν ευχαρίστησε και ιδιαίτερα τους κριτές με τη λήψη της.

Η Κέισι Μίζιου ήταν αυτή που έβαλε τα κλάματα μπροστά στους κριτές καθώς είχε πολύ άγχος καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Όμως, άκουσε και εκείνη τις καλύτερες κριτικές καθώς άρεσε στους κριτές η φωτογραφία της.

Δείτε στην παρακάτω gallery ποια κοπέλα αποχώρησε από το ριάλιτι μοντέλων λίγο πριν τον προημιτελικό...

Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τη Βίκυ Καγιά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved