8 λέξεις: Επιπλοκή - σοκ στο χειρουργείο της Ολυμπίας (Photos)
Media

8 λέξεις: Επιπλοκή - σοκ στο χειρουργείο της Ολυμπίας (Photos)

8 λέξεις: Η Ηλιάνα και ο Οδυσσέας ανταλλάσσουν σκληρά λόγια και στη συνέχεια η πρώτη δεν χάνει τη ευκαιρία να επιτεθεί στην Έρση. Παράλληλα, η Ολυμπία κάνει το πιο σημαντικό χειρουργείο της ζωής της, ενώ μία σοβαρή επιπλοκή αναστατώνει τον Σίμο και την Εύα...

Ο Βαγγέλης πείθει την Κατερίνα να επενδύσει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό σε μία επιχείρηση που ετοιμάζει και στη συνέχεια εξαφανίζεται από το νησί, χωρίς να δώσει καμία εξήγηση.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη βυθίζει την Κατερίνα στη θλίψη, καθώς καταλαβαίνει ότι έχασε σχεδόν όλες τις οικονομίες της. Στη συνέχεια, ο Σπύρος μαθαίνει γι' αυτό που συνέβη και τα βάζει με την Ιφιγένεια και τον Οδυσσέα, που επέμεναν να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον πατέρα του.

Κι ενώ ο Αλέκος συνεχίζει τον πόλεμο εναντίον του Μιχαήλ και της Ναυσικάς, δίνοντας στον Σίμο πικάντικες πληροφορίες που αφορούν την προσωπική τους ζωή, η Ναυσικά κάνει μήνυση στον Σίμο για συκοφαντική δυσφήμηση. Εκείνη τη στιγμή, ο τελευταίος έρχεται σε επικοινωνία με τη γυναίκα και της προτείνει μία νέα συμφωνία. Όμως, η Ναυσικά δεν αποσύρει τη μήνυση. Αργότερα, ο Οδυσσέας αποφασίζει να μπλοκάρει την Ηλιάνα από όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας την ακόμα πιο έξαλλη μαζί του.


Η Σμαράγδα και ο Λουκάς από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν ήρθαν πολύ κοντά και μοιράστηκαν τα πιο κρυφά μυστικά τους. Οι δυο τους, λοιπόν, συζητούν το ενδεχόμενο να κάνουν μαζί ένα παιδί και να συγκατοικήσουν. Παράλληλα, ο Σίμος σε μία κρίση ειλικρίνειας, θέλοντας να αποκαταστήσει την Εύα στα μάτια της Ολυμπίας, παραδέχεται στην κόρη του και τα δικά του λάθη και, κυρίως, το πάθος του με τη χαρτοπαιξία. Στη συνέχεια, το κορίτσι ζητάει από την Εύα να δώσει ακόμα μία ευκαιρία στον Σίμο, αλλά εκείνη αρνείται.

Την επόμενη μέρα, ο άντρας βρίσκεται σε άσχημη οικονομική κατάσταση ακόμα μία φορά και επισκέπτεται τη Ναυσικά όπου της προτείνει εκ νέου να κάνουν μία συμφωνία. Τότε, εκείνος αναγκάζεται να συμβιβαστεί και αυτή τη φορά η Ναυσικά πετυχαίνει μια συμφωνία με πολύ σκληρούς όρους για εκείνον. Στο μεταξύ, ο Σπύρος, νιώθοντας μεγάλη ντροπή για τις πράξεις του πατέρα του, αποφασίζει να πουλήσει το βιβλιοπωλείο του, για να επιστρέψει στην Κατερίνα τα λεφτά της. Η συγκεκριμένη απόφαση, βέβαια, δεν βρίσκει σύμφωνους τον Οδυσσέα και την Έρση, οι οποίοι προσπαθούν να τον μεταπείσουν και να μην τον αφήσουν να καταστρέψει τη ζωή του.

Σύντομα, ο Οδυσσέας έρχεται σε επικοινωνία με την Ιφιγένεια όπου της εκμυστηρεύεται πως ο Σπύρος σκοπεύει να πουλήσει το βιβλιοπωλείο, ενώ τα νέα φτάνουν και στα αυτιά της Κατερίνας, που αρνείται πεισματικά να δεχτεί χρήματα από τον Σπύρο.

Ταυτόχρονα, ο Μιχαήλ γίνεται λίγο πιο ελαστικός στο θέμα της Αριάδνης και ο Δημήτρης προσπαθεί μέρα με την ημέρα να κερδίσει την εμπιστοσύνη του, προκειμένου να του ζητήσει μία μεγάλη χάρη. Συγκεκριμένα, να αφήσει την Αριάδνη να πάει στην Κέρκυρα με εκείνον και την Ηλιάνα. Αρχικά, ο Μιχαήλ αντιδρά αρνητικά, αλλά η Ναυσικά και η Ρωξάνη καταφέρνουν να τον μεταπείσουν. Με μεγάλη αγωνία και ανησυχία, λοιπόν, όπως αναφέρει το my tv, ο Μιχαήλ αποχαιρετάει την κόρη του, καθιστώντας υπεύθυνο τον Δημήτρη για την ασφάλεια της, αφού δεν εμπιστεύεται την Ηλιάνα, την οποία θεωρεί ψυχικά διαταραγμένη.


Ο Οδυσσέας πιέζει τον Μιχαήλ να ψάξουν για τον πατέρα τους προκειμένου να μάθουν αν ζει. Βέβαια, ο πρώτος αγνοεί ότι ο αδελφός του κρατάει μυστικά σχετικά με την επικοινωνία που έχει όλα αυτά τα χρόνια με τον Μάρκο Καλλέργη. Λίγη ώρα μετά, στην Κέρκυρα, η Ηλιάνα πέφτει πάνω στον Οδυσσέα και ανταλλάσσουν σκληρά λόγια. Μάλιστα, ύστερα από αυτό η ίδια δεν διστάζει να πάει και στο ατελιέ του νεαρού καινά επιτεθεί στην Έρση.

Εκεί, η Ηλιάνα συνεχίζει να τρομοκρατεί και να απειλεί την κοπέλα λέγοντας της πως δεν πρόκειται να τους αφήσει ήσυχους! Στη συνέχεια, η Έρση ενημερώνει σχετικά τη Ναυσικά, η οποία με τη σειρά της τηλεφωνεί στην Ηλιάνα, προσπαθώντας να τη συνετίσει, αλλά γεύεται για πρώτη φορά την οργή της. Παράλληλα, η Ολυμπία μπαίνει στο νοσοκομείο για μία σειρά εξετάσεων πριν από το χειρουργείο και ο Σίμος με την Εύα κάνουν προσωρινή ανακωχή.

Την επόμενη μέρα, η Ολυμπία μπαίνει για το πιο σημαντικό χειρουργείο της ζωής της, με την επέμβαση να ολοκληρώνεται με επιτυχία. Κι ενώ ο Σίμος και η Εύα βρίσκονται συνεχώς έξω από την εντατική, μέχρι να τους επιτραπεί να τη δουν, μία μετεγχειρητική επιπλοκή κόβει απότομα τη χαρά τους. Από την άλλη, ο Έκτορας μαθαίνει όλη την αλήθεια για το παρελθόν της Σμαράγδας και αναγκάζει τη Στέλλα να παραδεχθεί ένα μέρος από το σχέδιο που στήθηκε εις βάρος της Ηλιάνας, χωρίς όμως να του αποκαλύπτει τον εγκέφαλο του σχεδίου.

Αργότερα, η Ηλιάνα παίρνει τη μικρή Αριάδνη γιο να κάνουν μία βόλτα με το αυτοκίνητο αλλά κάποια στιγμή η πρώτη, τυφλωμένη από το μίσος της για τον Οδυσσέα, κάνει το μοιραίο λάθος: παρατάει τη μικρή Αριάδνη μόνη της μέσα στο αυτοκίνητο, προκειμένου να πάει να επιτεθεί στον Οδυσσέα και στην Έρση. Όταν, όμως, επιστρέφει, η μικρή Αριάδνη είναι άφαντη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved