Καφέ της Χαράς: To gossip-tv βρέθηκε στο Κολοκοτρωνίτσι! Οι πρώτες φωτό και οι δηλώσεις! (vid+pics)
Media

Καφέ της Χαράς: To gossip-tv βρέθηκε στο Κολοκοτρωνίτσι! Οι πρώτες φωτό και οι δηλώσεις! (vid+pics)

Στις 31 Δεκεμβρίου βγαίνει στον "αέρα" το sequel του Καφέ της Χαράς και οι... θαμώνες του, υποδέχτηκαν δημοσιογράφους και κάμερες στο... χωριό τους!

Το ραντεβού δόθηκε στις 12,00 το μεσημέρι, στο Dante’s bar στο Κορωπί όπου γυρίζεται το νέο Καφέ της Χαράς.

Ο χώρος, για τις ανάγκες των γυρισμάτων μετατρέπεται σε όλες του τις γωνιές, στο αγαπημένο και παραδοσιακό Κολοκοτρωνίτσι όπου ξεδιπλώνονται οι ιστορίες των αγαπημένων μας ηρώων.

Οι συντελεστές της σειράς υποδέχτηκαν με χαρά τους δημοσιογράφους, τις κάμερες και τους φωτογραφικούς φακούς με πρώτους και καλύτερους τον Χάρη Ρώμα, την Άννα Χατζησοφιά, τη Ρένια Λουιζίδου, την Τζόυς Ευείδη, τη Χριστίνα Τσάφου και πολλοί άλλοι.

Οι πρωταγωνιστές μίλησαν στους εκπροσώπους των media για τους ρόλους πρόκληση στον νέο κύκλο του Καφέ της Χαράς με τον Χάρη Ρώμα να υποδέχεται εγκάρδια τους εκπροσώπους των media και να ευχαριστεί για την οργάνωση της εκδήλωσης την Άννα Βλαβιανού και τη Δήμητρα Μπάρκα. "Το συναίσθημα είναι πλήρες για αυτό που πάμε να κάνουμε και έχει να κάνει με όλους τους συνεργάτες και αυτό γιατί κατά 80% είμαστε οι παλιοί συνεργάτες που ξαναβρεθήκαμε.

Από την πρώτη στιγμή που αρχίσαμε να γράφουμε το πρώτο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου με την Άννα Χατζησοφιά, διαπιστώσαμε σε μία μόλις ώρα -όχι μία μέρα- ότι ήταν σαν να μην πέρασε ούτε μία ώρα. Αυτό ήταν και για εμάς τους ίδιους, παρ' ό,τι συναισθηματικά πέρασαν χρόνια που μπορεί να μη βλεπόμασταν σε τακτική ή καθημερινή βάση, βεβαίως και υπήρχε μία βαθιά αγάπη που μας συνδέει μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας, όμως δεν ξέραμε αν ξαναπιάνοντας τον ιστό θα μπορούσε να συνεχίσει από εκεί που είχε μείνει αυτός ο ιστός. Αν θα μπορούσε δηλαδή να ξανασυνδεθεί η συνεργατική αυτή -αν μου επιτρέπεται αυτή η λέξη- σχέση.

Ήταν τόσα πολλά αυτά που έπρεπε να γράψουμε και να κάνουμε σαν καλλιτέχνες σε σχέση με το Καφέ της Χαράς που περνάμε ξανά το γνωστό "μα δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε και τι να πετάξουμε". Δηλαδή εδώ δεν υπάρχει το πρόβλημα της ένδειας λόγου και σκέψης. Υπάρχει το αντίθετο... Υπερπροσφορά θα έλεγα".

Η Ρένια Λουζίδου από την πλευρά της αποκάλυψε αστειευόμενη πως είπε στον Χάρη Ρώμα πως έπρεπε το remake της σειράς να ονομάζεται "ΚΑΠΗ της Χαράς" ρωτώντας μάλιστα αν έπρεπε να φορέσει ξανά μίνι.

Ο Χάρης Ρώμας επίσης ανέφερε ένα πολύ αστείο περιστατικό που του συνέβη το οποίο και περιέγραψε με ιδιαίτερη γλαφυρότητα και χιούμορ.

Τον λόγο πήρε λίγο αργότερα ένα νέο πρόσωπο της σειράς, η πανέμορφη Μαριαλένα η οποία είναι η κόρη της γνωστής ηθοποιού Ηλιάδας Λαμπρίδου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved