Media

Ρένια Λουιζίδου: «Έχω αγωνία για το «Καφέ της Χαράς» αλλά αν δεν αρέσει δεν θα πεθάνουμε» (video)

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε η πρωταγωνίστρια της σειράς Καφέ της Χαράς Ρένια Λουιζίδου και αποκάλυψε πολλά... 

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια από το Κολοκοτρωνίτσι δεν μάσησε τα λόγια της και δήλωσε μεταξύ άλλων: «Έχω αγωνία για το «Καφέ της Χαράς» αλλά αν δεν αρέσει δεν θα πεθάνουμε». Έκανε και το... spoiler της λέγοντας χαρακτηριστικά για την πλοκή της σειράς: «Η κόρη μου έρχεται για να εξιχνιάσει για το πώς κάηκε το καφέ και έρχομαι να τη βρω».

Όσο για τα περίφημα μίνι που φορούσε η Χαρά και σκανδάλιζε το Κολοκοτρωνίτσι, η Ρένια Λουιζίδου αποκάλυψε: «Θα φύγουν τα μίνι της Χαράς, όπως έχουν φύγει και από τη ζωή της Ρένιας… Δεν ντύνεται μία γυναίκα το ίδιο στα 30, το ίδιο στα 40 και το ίδιο στα 50».

Η ίδια τόνισε για τη σχέση της με τον χρόνο: «Ο χρόνος μου έχει φερθεί μια χαρά, επειδή δεν είμαι προσεκτική με λυπήθηκε».

Για την παλιότερη επιτυχία της Οι παντρεμένοι έχουν ψυχή, η ηθοποιός τόνισε:

«Οι παντρεμένοι δεν μπορούν να επανέλθουν για θλιβερούς λόγους γιατί έχει φύγει από τη ζωή ο σεναριογράφος». Και τόνισε: «Οι επαναλήψεις πλέον δεν με αγχώνουν όπως παλιά».

Επίσης η Ρένια Λουιζίδου αποκάλυψε: «Δεν έχω social media, ακόμα τουλάχιστον… Τα φοβάμαι λίγο. Δεν βγάζω τον εαυτό μου φωτογραφίες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved