Media

Αποστολία Ζώη: «Δεν θα συμμετείχα ξανά στο Nomads επειδή καταπόνησα τον εαυτό μου με θέματα υγείας»

Gossip-tv Team

Η Αποστολία Ζώη μίλησε στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα και αποκάλυψε πολλές δύσκολες στιγμές της ζωής της, μια από τις οποίες ήταν και η συμμετοχή τη στο Nomads το οποίο και κέρδισε, κατακτώντας και το χρηματικό έπαθλο. 

«Την περίοδο που σταμάτησα από τον καλλιτεχνικό χώρο όλοι με πήραν και μου έλεγαν ότι κάνω λάθος. Εγώ πάλι το θεώρησα ένα τεράστιο δώρο για μένα γιατί δεν θα είχα καθόλου κουράγιο για μετά. Είχα πολύ μεγάλη ανάγκη να σταματήσω» είπε μεταξύ άλλων η όμορφη τραγουδίστρια η οποία δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στη δουλειά της λόγω ανταγωνισμού. Συγκεκριμένα είπε: «Μου έχουν χαμηλώσει το μικρόφωνο, μου έχουν κόψει το πρόγραμμα, με έχουν βγάλει από την αφίσα, αλλά είμαι ακόμα εδώ».

Σε ό,τι αφορά τη συνεργασία της με τον Νίνο, η Αποστολία Ζώη είπε μεταξύ άλλων: «Όσοι γνωρίζουν τον Νίνο έχουν να πουν μόνο καλά λόγια… Κάποιοι τον παρεξηγούν επειδή είναι αυθεντικός και παρορμητικός».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τη νίκη της στο Nomads και την πιθανότητα να ξαναέπαιζε, η τραγουδίστρια ήταν κατηγορηματική: «Δεν θα συμμετείχα ξανά στο Nomads επειδή καταπόνησα τον εαυτό μου με θέματα υγείας και ήταν σκληρό ριάλιτι» είπε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved