8 Λέξεις: Οι φήμες για το κόψιμο της σειράς και η πραγματικότητα (photos)
Media

8 Λέξεις: Οι φήμες για το κόψιμο της σειράς και η πραγματικότητα (photos)

8 Λέξεις: Πολλά έχουν ακουστεί και ακόμα περισσότερα έχουν γραφτεί για τη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και του Κούλλη Νικολάου.

Από την πρεμιέρα της κιόλας στον ΣΚΑΙ στις αρχές της τηλεοπτικής σεζόν τον Σεπτέμβριο, τα σχόλια έδιναν κι έπαιρναν για την τηλεθέαση, το κατά πόσο επιτυχημένη ήταν ή όχι και το αν τελικά έκανε καλά το δίδυμο των επιτυχιών που αποχώρησε από τον Alpha το καλοκαίρι που μας πέρασε και πήγε αλλού.

Χωρίς φυσικά να μπαίνει στη μέση η παράμετρος ενός καναλιού που δεν έχει παράδοση στη μυθοπλασία και για πρώτη φορά μπαίνει στο «παιχνίδι» αυτό. Γιατί για όποιον γνωρίζει τα τηλεοπτικά πράγματα, είναι ξεκάθαρο πως τα νούμερα που σημειώνει η σειρά 8 Λέξεις στον ΣΚΑΙ, για το κανάλι που μπαίνει στον ανταγωνισμό της μυθοπλασίας Prime time, είναι πραγματικά πολύ καλά. Όχι τώρα, που είναι και συνεχώς ανοδικά, αλλά από την αρχή.

Σαφέστατα αν συγκρίνεις τα νούμερα τηλεθέασης του Τατουάζ που έσκισε στον Alpha με αυτά του 8 Λέξεις, το συμπέρασμα είναι πως δεν τους πέτυχε η συνταγή. Όπως προαναφέραμε, όμως, τελικά, αυτά τα νούμερα είναι τα καλύτερα που έχει επιτύχει ο ΣΚΑΙ με ελληνική μυθοπλασία ever και με αυτήν την παράμετρο τα συμπεράσματα είναι σίγουρα διαφορετικά. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως οι 8 Λέξεις ήταν πρώτες στη ζώνη τους απέναντι στον ανταγωνισμό για το 2019 με ποσοστό (19,8%) στο σύνολο της τηλεθέασης.

Τις τελευταίες ημέρες, οι φήμες θέλουν τη σειρά να κόβεται άδοξα, αλλά το δικό μας ρεπορτάζ λέει πως ο ΣΚΑΙ είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με τις επιδόσεις του σήριαλ στους πίνακες τηλεθέασης και όχι μόνο δεν υπάρχει κανένα θέμα διακοπής της σειράς 8 Λέξεις αλλά ήδη έχει συμφωνηθεί να συνεχιστεί και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Όχι, κόψιμο λοιπόν, παράταση. Κι αυτή είναι η αλήθεια για το τι συμβαίνει στο κανάλι του Φαλήρου σε σχέση με τους δύο πετυχημένους δημιουργούς και το νέο τηλεοπτικό τους προϊόν. Στο κανάλι, μάλιστα, πιστεύουν, βλέποντας για την σταθερή ανοδική πορεία στα νούμερα τηλεθέασης πως στο μέλλον θα πάει ακόμα καλύτερα.

Ήδη με τη νέα χρονιά, το 2020, η σειρά σημειώνει σημαντική άνοδο σημειώνοντας την τελευταία εβδομάδα προβολής της 22,4% σύνολο και 14,4 % στο δυναμικό κοινό 18-54, ενώ στις γυναίκες 18-54 κατέγραψε 17%.

Εσείς θα την κόβατε; Ούτε ο ΣΚΑΙ θα την κόψει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved