Γυναίκα χωρίς όνομα: Εκδρομή - θρίλερ για την Κάτια! Νίκος και Μάρθα θέλουν να τη σκοτώσουν (Photos)
Media

Γυναίκα χωρίς όνομα: Εκδρομή - θρίλερ για την Κάτια! Νίκος και Μάρθα θέλουν να τη σκοτώσουν (Photos)

Γυναίκα χωρίς όνομα: Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα αναμένεται να παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1.

Η Κάτια και ο Αργύρης αποφασίζουν να πάνε μια εκδρομή, όμως η Μάρθα και ο Νίκος σκοπεύουν να σκοτώσουν τη γυναίκα - και όχι μόνο...

Η Μάρθα βοηθάει τον Νίκο να δραπετεύσει από το νοσοκομείο των φυλακών όπου νοσηλευόταν. Η είδηση αυτή σκορπά τον τρόμο σε όλους και ειδικά στην Κάτια, η οποία αγωνιά για τη ζωή της.

Όμως η Μαρίνα κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει τη μητέρα της ασφαλή. Σύμφωνα με το my tv, ο Φώτης αναλαμβάνει δράση, καθώς θεωρεί πως η Μάρθα συνεργάζεται με τον Νίκο. Έτσι, προσπαθεί να βρίσκεται μαζί της όσο περισσότερες ώρες μπορεί για να ελέγχει τις κινήσεις της.

Την επόμενη μέρα, ο άντρας συναντάει την Κλειώ και της αποκαλύπτει πως η Μάρθα κατέδωσε την πρώτη φορά τον πατέρα της στην Αστυνομία. Η κοπέλα σοκάρεται και αρχίζει να αμφιβάλλει για τη γυναίκα ακόμα περισσότερο. Λίγες ώρες αργότερα, η Μάρθα με τον Νίκο αποφασίζουν πως δεν πρέπει να χάσουν άλλο χρόνο κι έτσι βάζουν μπροστά το σχέδιο εξόντωσης της Κάτιας. Όταν, όμως, η Κλειώ αντιλαμβάνεται τι θέλει να κάνει ο πατέρας της μαζί με τη γυναίκα, αντιδρά και προσπαθεί με κάθε μέσο να τον αποτρέψει!

Από την άλλη, η Μαρίνα θεωρεί πως ο άνθρωπος που θα την οδηγήσει στον Νίκο δεν είναι άλλος από την κόρη του. Έτσι, η ίδια αποφασίζει να την παρακολουθήσει... Εν τω μεταξύ, η Κάτια παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ζει μοναδικές στιγμές στο πλευρό του Αργύρη.

Διαβάστε τη συνέχεια στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved