Elif: Φονική επίθεση σε Γιουσούφ και Γκόντζα (Photos)
Media

Elif: Φονική επίθεση σε Γιουσούφ και Γκόντζα (Photos)

Elif: Ο Γιουσούφ και η Γκόντζα άνοιξαν πόλεμο εναντίον του Ουμίτ και της Αρζού.

Ωστόσο, οι δύο τελευταίοι δεν πρόκειται να ανεχθούν εκβιασμούς και απειλές και δείχνουν ξανά πόσο αδίστακτοι είναι οργανώνοντας δολοφονικές επιθέσεις.

Η Γκόντζα αποφασίζει να ξεσκεπάσει την Αρζού και να αποκαλύψει στους Εμίρογλου πως εκείνη έβαλε τη φονική φωτιά που στοίχισε τη ζωή των Κενάν και Τουγκτσέ.

Ο Ουμίτ, όμως, προσπαθεί να την εμποδίσει και την κυνηγάει με το αυτοκίνητο του. Η Γκόντζα πανικοβάλλεται και αναπτύσσει ταχύτητα με αποτέλεσμα να χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Τρακάρει άσχημα και ο Ουμίτ, πιστεύοντας πως είναι νεκρή, την αφήνει αβοήθητη και φεύγει.

Ο Ερκούτ, λίγο αργότερα, περνάει από το σημείο και καλεί αμέσως ασθενοφόρο. Κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο, η Γκόντζα ψελλίζει στον Ερκούτ το όνομα του Ουμίτ και μετά χάνει τις αισθήσεις της.

Ο Ερκούτ ψάχνει το αυτοκίνητο αλλά δεν βρίσκει τα χαρτιά σχετικά με τη φωτιά και είναι σίγουρος πως τα πήρε ο Ουμίτ.

Στο νοσοκομείο, οι γιατροί ενημερώνουν τον Ερκούτ πως η Γκόντζα είναι σε κρίσιμη κατάσταση και οι επόμενες ώρες είναι δύσκολες.

Εκείνος είναι θυμωμένος και ορκίζεται να κάνει τον Ουμίτ να πληρώσει. Από την άλλη, ο τελευταίος μιλάει με κάποιον στο τηλέφωνο και του ζητάει να κάνει μία δουλειά και θα πληρωθεί καλά. Στη συνέχεια, έρχεται αντιμέτωπος με τον θυμωμένο Ερκρύτ, ο οποίος χάνει τον έλεγχο και τον χτυπάει άσχημα απειλώ-πως εάν πεθάνει η Γκόντζα θα τον εκδικηθεί.

Η Αρζού τηλεφωνεί στο νοσοκομείο και μαθαίνει πως η Γκόντζα πέθανε. Χαίρεται με αυτή την εξέλιξη, ενώ ζητάει από τον Ουμίτ να τακτοποιήσει και το θέμα του Γιουσούφ. Λίγη ώρα αργότερα, δύο άντρες επιτίθενται στον Γιουσούφ μέσα στο βιβλιοπωλείο του με σκοπό να τον σκοτώσουν. Η Μελέκ, όμως, σύμφωνα με το my tv, που βλέπει τη σκηνή, βοηθάει τον Γιουσούφ να τους ακινητοποιήσει καινά τους δέσει.

Η Αρζού και ο Ουμίτ περιμέ¬νουν με ανυπομονησία το τηλεφώνημα από τους δύο επαγγελματίες που προσέλαβε ο Ουμίτ για να επιτεθούν στον Γιουσούφ. Ταυτόχρονα, η Αρζού δέχεται ένα τηλεφώνημα από το νοσοκομείο στο οποίο την ενημερώνουν πως τελικά η Γκόντζα είναι ζωντανή και πως έγινε λάθος.

Δεν σκοπεύει, όμως, να την αφήσει να γίνει καλά. Μεταμφιέζεται, λοιπόν, σε νοσοκόμα και πηγαίνει στο νοσοκομείο. Μπαίνει στο δωμάτιο όπου νοσηλεύεται η κοπέλα και κλείνει τα μηχανήματα που την κρατούν στη ζωή και μετά αποχωρεί ικανοποιημένη. Δεν ξέρει, όμως, πως οι γιατροί κατάφεραν και την επανέφεραν στη ζωή.

Όταν ο Ερκούτ πληροφορείται για το περιστατικό, καταλαβαίνει αμέσως πως πρόκειται για δουλειά της Αρζού. Από την άλλη, εκείνη θέλει πάση θυσία να πεθάνουν η Γκόντζα και ο Γιουσούφ, καθώς αποτελούν κίνδυνο για εκείνους και εμπόδιο στα σχέδια τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved