8 λέξεις: Η Ηλιάνα δολοφόνος – Σκοτώνει τη Φωτεινή και την Αγγελική (Photos)
Media

8 λέξεις: Η Ηλιάνα δολοφόνος – Σκοτώνει τη Φωτεινή και την Αγγελική (Photos)

8 λέξεις: Ο Μιχαήλ δεν παραδέχεται ότι χρειάζεται βοήθεια για να ξεπεράσει το πένθος του, ενώ σύντομα γνωρίζει μία γυναίκα που περνάει το ίδιο δράμα.

Ταυτόχρονα, η Ηλιάνα καταστρώνει ένα θανάσιμο σχέδιο για να τιμωρήσει τον Οδυσσέα και την Έρση για όσα περνάει, χωρίς να διστάζει να σκοτώσει με τα ίδια της τα χέρια...

Η Ιφιγένεια λίγη ώρα πριν από την τέλεση του γάμου της με τον Σπύρο δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Μιλτιάδη, ο οποίος της ανακοινώνει ότι δεν πρόκειται να παρευρεθεί.

Στη συνέχεια, η νεαρή κοπέλα τρέχει με το νυφικό στους δρόμους της Κέρκυρας, προκειμένου να τον δει και να τον πείσει να την παραδώσει νύφη.

Οι αντιστάσεις του άντρα κάμπτονται και τελικά η Ιφιγένεια φτάνει στο ξωκλήσι πάνω σε άμαξα. Στο πάρτι που ακολουθεί ο Μάρκος φλερτάρει ανοιχτά με τη Φωτεινή, κάνοντας τη Ναυσικά έξαλλη, και η Σμαράγδα προσπαθεί να προσεγγίσει τον Λουκά, με εκείνον να είναι απόμακρος.

Αργότερα, κι ενώ το νιόπαντρο ζευγάρι περνάει την πρώτη νύχτα του γάμου, η ατμόσφαιρα παραμένει τεταμένη ανάμεσα σε Μιχαήλ και Ρωξάνη. Όλα δείχνουν πως η τελευταία έχει φτάσει στα όρια της με τη συμπεριφορά του και με την άρνηση του να παραδεχθεί ότι χρειάζεται βοήθεια για να ξεπεράσει το πένθος του.

Η Ηλιάνα είναι πεπεισμένη πως ο Οδυσσέας και η Έρση ευθύνονται για τον θάνατο της 5χρονπς κόρης της και προχωράει μεθοδικά το σχέδιο εκδίκησης εναντίον τους. Αρχικά, παροτρύνει την Αγγελική να συνεχίσει κανονικά την παρακολούθηση του ζευγαριού και της ζητάει να κλέψει τα κλειδιά του ατελιέ του Οδυσσέα.

Ωστόσο, ο τελευταίος φεύγει εκτάκτως για την Αθήνα, μαζί με τον Μάρκο, και η Αγγελική πληροφορεί την Ηλιάνα πως η Έρση θα είναι μόνη της για τις επόμενες ημέρες. Τότε, η Ηλιάνα δεν χάνει χρόνο και καταστρώνει ένα θανάσιμο σχέδιο.

Όταν η Έρση πηγαίνει στην Παλαιοκαστρίτσα για να κάνει μια εξυπηρέτηση στη Νόνα, η Ηλιάνα μπαίνει στο ατελιέ του Οδυσσέα και βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο της. Συγκεκριμένα, καλεί τη Φωτεινή και τη σκοτώνει! Αργότερα, η Έρση επιστρέφει και αντικρίζει με φρίκη το πτώμα της γυναίκας και ειδοποιεί αμέσως την Αστυνομία, ενώ η ίδια καταθέτει, ούσα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Η επόμενη μέρα μετά τη δολοφονία της Φωτεινής είναι πολύ δύσκολη για όλους και κυριως για την Έρση, που το ξημέρωμα τη βρίσκει ακόμα στο αστυνομικό τμήμα να καταθέτει. Σε δυσμενή θέση βρίσκεται και ο Οδυσσέας, που όταν μαθαίνει από τον Σπύρο τι έχει συμβεί, ξεκινάει, με τον Μάρκο και τη Ναυσικά, να επιστρέψει στην Κέρκυρα.

Οι τρεις τους φτάνουν στο νησί και ο Οδυσσέας προσπαθεί να παρηγορήσει την αγαπημένη του, που δεν λέει να συνέλθει από το σοκ που υπέστη. Έπειτα η Αστυνομία καλεί την Έρση για συμπληρωματική κατάθεση και εκείνη νιώθει τον κλοιό να στενεύει γύρω της.

Φοβάται ότι θα κατηγορηθεί για φόνο. Όπως και γίνεται. Στο μεταξύ, σύμφωνα με το “my tv” η Ηλιάνα αποφασίζει να στήσει παγίδα θανάτου και στην Αγγελική, προκειμένου να μην αποκαλύψει ποτέ ότι έβαλε να παρακολουθεί τον Οδυσσέα και την Έρση, αλλά και πως αυτή κρύβεται πίσω από τον φόνο της Φωτεινής.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Σίμος και η Σμαράγδα εξομολογούνται ο ένας στον άλλον τα προσωπικά τους, για να καταλήξουν να παραδεχθούν ότι είναι ερωτευμένοι και να αποφασίσουν, παρά τις δυσκολίες που έχουν στη ζωή τους, να το ζήσουν κι όπου βγει! Στη συνέχεια, η γυναίκα παραδέχεται στον Λουκά πως είναι ερωτευμένη με τον Σίμο κι εκείνος χαίρεται με την ευτυχία της.

Παράλληλα, ο Μιχαήλ πηγαίνει στο νεκροταφείο όπου έχει κηδευτεί η κόρη του κι εκεί γνωρίζει μια γυναίκα, τη Λούκια, που περνάει το ίδιο δράμα με εκείνον, και πιάνει κουβέντα μαζί της. Έπειτα, αρχίζουν να συναντιούνται κρυφά και αυτές οι συναντήσεις λειτουργούν σαν ψυχοθεραπεία και για τους δύο.

Η Ηλιάνα επιστρέφει με τον Αλέκο στην Αθήνα και προσπαθεί να πείσει τον Άκη και τον Δημήτρη ότι είναι καλά. Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης απορεί γιατί η αδελφή του δεν έχει αναφερθεί καθόλου στην τελευταία «απαγωγή» της και είναι έξαλλος με την αποτυχία που είχε το σχέδιο του.

Εκείνος, όμως, δεν το βάζει κάτω και καταστρώνει ένα καινούργιο σχέδιο. Στη συνέχεια, ο Αλέκος ανακαλύπτει πως η Ηλιάνα σκότωσε την Αγγελική και αποφασίζει να κάνει μία ανοιχτή συζήτηση μαζί της. Εκείνος καταφέρνει να εξασφαλίσει τη βουβή ομολογία της ότι αυτή κρύβεται πίσω από το διπλό φονικό στην Κέρκυρα, και της υπόσχεται «σιωπή».

Παράλληλα, η Έρση περνάει από τον ανακριτή και προφυλακίζεται, ενώ ο Οδυσσέας με τον Έκτορα πασχίζουν να βρουν ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την πλεκτάνη. Συγχρόνως, ο Άκης αποφασίζει να δηλώσει στην Αστυνομία πως χάθηκε το όπλο του. Αργότερα, η Εύα ενημερώνει τη Ναυσικά πως μια αρκετά ταλαιπωρημένη γυναίκα τη γυρεύει στο εργαστήριο αλλά αρνείται να πει το όνομα της. Τέλος, ο Φοίβος δίνει τα λεφτά στην Κατερίνα για να πληρώσει το χρέος της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved