Άγριες μέλισσες: Ο Κυπραίος λέει στην Ελένη ότι γνωρίζει τα πάντα για τον φόνο
Media

Άγριες μέλισσες: Ο Κυπραίος λέει στην Ελένη ότι γνωρίζει τα πάντα για τον φόνο

Άγριες μέλισσες: Οι εξελίξεις είναι ανατρεπτικές.

Η Λενιώ πέφτει στην παγίδα της Σμαρώς και οδηγείται στη φυλακή ως ύποπτη για τον φόνο του Σέργιου. Την ίδια στιγμή ο Δούκας υποκύπτει στις πιέσεις της, Μυρσίνης για εκταφή του πτώματος του γιου τους.

Οι εξελίξεις τρέχουν γρήγορα στη σειρά του ΑΝΤ1. Ο Δούκας αποφασίζει να δώσει ένα κομμάτι γης στον Μιλτιάδη για να σταματήσει την κόντρα τους για την πλαστή διαθήκη. Μόνο που η προσφορά του θα φέρει τον Μιλτιάδη σε μεγάλη σύγκρουση με τον Λάμπρο.

Ο Νικηφόρος παραλαμβάνει την πρώτη απάντηση από έναν εκδότη για το μυθιστόρημα του και είναι αρνητική. Η Πηνελόπη αποκαλύπτει στη Μυρσίνη αυτό που «διάβασε» η Σμαρώ στο χέρι της Ελένης, βάζοντας ξανά την Ελένη στο κάδρο της ενοχής για τον φόνο του Σέργιου, ενώ η Ελένη παίρνει μια σημαντική απόφαση για τη σχέση της με τον Κυπραίο. Ερχεται πιο κοντά του νιώθοντας ότι κάτι έχει αλλάξει μέσα της για εκείνον. Εν τω μεταξύ, η Ανέτ πιέζει τον Δούκα να της αποκαλύψει πού βρίσκεται ο γιος της.

Η Σμαρώ, εκμεταλλευόμενη τον πόνο της Μυρσίνης για τον θάνατο του Σέργιου, αρχίζει να στήνει ένα βρώμικο σχέδιο εναντίον της Ελένης. Την ίδια ώρα, η τελευταία κάνει πράξη την υπόσχεση της να βοηθήσει τη Δρόσω να φύγει από το χωριό. Ενας μεγάλος καβγάς θα ξεσπάσει μεταξύ της Ασημίνας και του Νικηφόρου όταν ο τελευταίος ανακαλύψει πως η γυναίκα του του απέκρυψε το δεύτερο απορριπτικό γράμμα από ακόμα έναν εκδοτικό οίκο.

Η Σμαρώ πείθει τη Μυρσίνη πως είδε σε όραμα τον Σέργιο και ότι εκείνος της υπέδειξε πως οι αποδείξεις για τον φόνο του κρύβονται στα χωράφια της Ελένης. Η Μυρσίνη με τη βοήθεια του Κωνσταντή σκάβει στο σημείο που της υποδεικνύει, η Σμαρώ και βρίσκουν θαμμένα ενοχοποιητικά στοιχεία.

Η Μυρσίνη είναι πλέον σίγουρη για την ενοχή της Ελένης. Αναγκάζει τον ενωμοτάρχη να καλέσει την Ελένη στο τμήμα για ανάκριση και να την προφυλακίσει μέχρι να εξιχνιαστεί η παράξενη υπόθεση. Ο Κυπραίος, αποφασισμένος να ξεσκεπάσει την πλεκτάνη της χαρτορίχτρας, προσπαθεί να βρει τα ίχνη της, μια ξαφνική καταιγίδα, όμως, δυσκολεύει το έργο του ίδιου και του Προύσαλη.

Την ίδια στιγμή, φτάνει στο χωριό ο ιατροδικαστής και ορίζει την εκταφή του Σέργιου, με σκοπό να πάρει δείγμα από τα μαλλιά του και να τα συγκρίνει με αυτά που βρέθηκαν στο χωράφι της Ελένης. Ο Δούκας αρνείται να δώσει άδεια για την εκταφή, όμως η οργή και η αποφασιστικότητα της Μυρσίνης δεν του αφήνουν πολλά περιθώρια. Θέλοντας να βοηθήσει την Ελένη, ο Κυπραίος της ομολογεί πως γνωρίζει το μυστικό των τριών αδελφών για τον φόνο του Σέργιου.

Πηγή tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved