Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το YFSF: Οι παίκτες, η επιτροπή και η λαμπερή πρεμιέρα
Media

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το YFSF: Οι παίκτες, η επιτροπή και η λαμπερή πρεμιέρα

To YFSF πλησιάζει και ήδη έχει αρχίσει να κάνει αίσθηση.

Η καλύτερη διαφήμιση για τον νέο κύκλο του ΥFSF έγινε πριν αρχίσει το σόου μιμήσεων του ΑΝΤ1 και δεν είναι άλλη από το θέμα που ανέκυψε με τη συμμετοχή του ηθοποιού αλλά και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Γεωργούλη στο πρόγραμμα, καθώς και η απάντηση που έδωσε.

Από την πρώτη στιγμή που διέρρευσε από τον ΑΝΤ1 η πληροφορία πως ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα είναι και φέτος μέλος της κριτικής επιτροπής του «Your Face Sounds Familiar» υπήρξε μπαράζ αρνητικών δημοσιευμάτων.

Το θέμα πήρε προεκτάσεις, όπως ήταν φυσικό, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με κάποιους χρήστες να τάσσονται υπέρ της απόφασης του Αλέξη Γεωργούλη να συμμετάσχει στο σόου και άλλους κατά. Σε κάθε περίπτωση, με γραπτή του ανακοίνωση ο ηθοποιός θέλησε να δώσει τέλος στο όλο θέμα.

«Δεν υπάρχει θέμα καταρχήν ασυμβίβαστου από τον Κανονισμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» υπενθυμίζει ο Αλέξης Γεωργούλης, όπως και ότι από την πρώτη στιγμή είχε δηλώσει πως δεν θα αφήσει το επάγγελμα του. «Είχα δηλώσει και προεκλογικά ότι δεν θα εγκαταλείψω το επάγγελμα μου. Στην Ευρωβουλή μπήκα με το όνειρο και την επιθυμία να προσφέρω μέσα από τη δική μου σχέση με την τέχνη και τον πολιτισμό».

Οσον αφορά στο «Familiar», χαρακτηρίζει το πρόγραμμα «αξιόλογο και δοκιμασμένο τόσο στο κοινό όσο στα πρότυπα παραγωγής», ενώ αναφορικά με τον χρόνο που θα αφιερώνει σε αυτό είναι μάλλον δηκτικός: «Οι απαιτήσεις της συγκεκριμένης παραγωγής τέσσερις με έξι ώρες την εβδομάδα. Λιγότερο από όσο θα χρειαστώ για να αποδελτιώσω και να απαντήσω στα δημοσιεύματα του τελευταίου 24ώρου».

Ο Αλέξης Γεωργούλης, αφού κάνει λόγο για κανιβαλισμό του, καταλήγει: «Δεν θα μεταλλαχθώ φορώντας προσωπεία πολιτικής σοβαροφάνειας». Και ενώ ο ηθοποιός παραμένει στην επιτροπή του ΥFSF 6, αποχωρεί από αυτήν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων η Μιμή Ντενίση. Τη θέση της θα πάρει η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Δημήτρης Σταρόβας και Γιώργος Μαζωνάκης συνεχίζουν κανονικά στο σόου. Η πεντάδα των ανδρών παικτών αποτελείται από τους Λάμπη Λιβιεράτο, Γιώργο Χρανιώτη, Στέφανο Μουαγκιέ, Νικόλα Ραπτάκη και Ηλία Μπόγδανο. Οι πέντε γυναίκες που θα διαγωνιστούν στο «Familiar» είναι η Ευρυδίκη, η Μαρία Ανδρούτσου, η Δανάη Λουκάκη, η Τάνια Μπρεάζου και η Κατερίνα Κουκουράκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved