Elif: Ο Γιουσούφ πέφτει στην παγίδα της Αρζού (Photos & Video)
Media

Elif: Ο Γιουσούφ πέφτει στην παγίδα της Αρζού (Photos & Video)

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στη σειρά, Elif

Ο Ερκούτ ψάχνει τα χαρτιά του διαζυγίου του και βρίσκει την ψεύτικη αναφορά, που είχε κάνει σχετικά με τη φωτιά και εξαιτίας της η Αρζού κατάφερε να βγει από το άσυλο. Η Ασουμάν τον πλησιάζει και εκείνος προσπαθεί να κρύψει την αναφορά αλλά του πέφτει κάτω χωρίς να το καταλάβει. Τη βρίσκει όμως η Γκόντζα και μαθαίνει πως η φωτιά που προκάλεσε το θάνατο του Κενάν και της Τουγτσέ ήταν εμπρησμός. Η Αρζού στέλνει μήνυμα στον Γιουσούφ για να συναντηθούν.

Tι θα δούμε στην Elif;

Ο Γιουσούφ αποφασίζει να πάει αλλά ο φίλος του προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη. Ο Γιουσούφ και η Αρζού συναντιούνται και ο Ουμίτ, κρυμμένος πίσω από ένα δέντρο, τραβάει φωτογραφίες.

Η συνάντηση δεν οδηγεί πουθενά και ο Γιουσούφ φεύγει αλλά τώρα υπάρχουν φωτογραφίες του με την Αρζού, χωρίς να το ξέρει. Ο Μουράτ λέει στην οικογένεια του πως αν παντρευτεί την Αϊλά θα τρελαθεί. Η Ζεϊνέπ συμφωνεί μαζί του αλλά ο Βεϊσέλ επιμένει να την παντρευτεί. Η Τουλάι αρχίζει να υποψιάζεται την επιμονή του Βεϊσέλ σε αυτό το ζήτημα. Ο Γιουσούφ μιλάει στον δικηγόρο του για την παράξενη συνάντηση που είχε με την Αρζού και εκείνος του λέει πως η γυναίκα αυτή κάτι ετοιμάζει.

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην τούρκικη σειρά!

Η Μελέκ λαμβάνει τις φωτογραφίες του Γιουσούφ με την Αρζού και θυμωμένη πηγαίνει να τον βρει στο βιβλιοπωλείο αλλά ο Γιουσούφ δεν είναι εκεί. Η Γκόντζα ρωτάει τον Ερκούτ σχετικά με το έγγραφο που βρήκε. Ο Ερκούτ της ζητάει να του το δώσει αλλά εκείνη αρνείται. Ο Ερκούτ κλειδώνει σε ένα δωμάτιο την Γκόντζα. Ο Σελίμ έχει συνάντηση με μια εταιρία και εκεί συναντάει μετά από πολύ καιρό την Πελίν…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved