Άγριες μέλισσες: Νύχτα πάθους για Ελένη και Κυπραίο – Η Θεοδοσία χάνει το μωρό (Photos)
Media

Άγριες μέλισσες: Νύχτα πάθους για Ελένη και Κυπραίο – Η Θεοδοσία χάνει το μωρό (Photos)

Άγριες μέλισσες: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1.

Ο Κυπραίος κάνει πρόταση γάμου στην Ελένη και εκείνη αποφασίζει να του δοθεί ολοκληρωτικά, ενώ την ίδια στιγμή η Θεοδοσία αποβάλλει.

Από την άλλη, η Δρόσω μαθαίνει πως είναι έγκυος.

Η φυλάκιση της Ελένης έχει προκαλέσει σάλο στο Διαφάνι και κανείς δεν θέλει να πιστέψει πως η κοπέλα σκότωσε τον Σέργιο.

Ο Κυπραίος, όμως, βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της και προσπαθεί να εντοπίσει τη Σμαρώ προκειμένου να αποδείξει πως εκείνη φύτεψε τα ενοχοποιητικά στοιχεία στο χωράφι της Ελένης.

Η Μυρσίνη νιώθει δικαιωμένη για το ένστικτο της. Το ίδιο ισχύει και για τον Μιλτιάδη, ο οποίος βλέπει τη ρετσινιά του δολοφόνου να απομακρύνεται από τον νεκρό γιο του.

Από την άλλη, ο Δούκας είναι καταρρακωμένος με την υποψία πως σκότωσε άδικα τον ανιψιό του. Ο Κυπραίος ζητάει να συναντήσει την Ελένη για να της δώσει δύναμη και της αποκαλύπτει πως γνωρίζει το μυστικό της για το μοιραίο βράδυ του φόνου του Σέργιου.

Οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά και πλέον η Ελένη αντιλαμβάνεται πως ο Κυπραίος τη νοιάζεται πραγματικά.

Την επόμενη μέρα, μάλιστα, εκείνος παίρνει μία καθοριστική απόφαση και ζητάει από την Ελένη να τον παντρευτεί.

Όμως, η Ελένη του λέει να το σκεφτεί, καθώς δεν είναι σίγουρη εάν είναι το ίδιο δυνατός ο ερωτάς της για εκείνον για να του πει το ναι ή η καρδιά της θα μείνει για πάντα στον Λάμπρο.

Ωστόσο, το επόμενο βράδυ, η Ελένη ζητάει από τον Θωμά να μείνει μαζί της και κάνουν έρωτα για πρώτη φορά.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά και η Ελένη προχωρά τη ζωή της με τον Κυπραίο, η Θεοδοσία δέχεται το πιο σκληρό χτύπημα της μοίρας.

Η κοπέλα έχει έντονους πόνους και ο Λάμπρος καλεί αμέσως τη Ρίζω. Εκείνη με θλίψη τους ανακοινώνει πως η Θεοδοσία είχε επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της και έχασε το μωρό. Και ενώ ο πόνος της είναι μεγάλος, η Θεοδοσία αποφασίζει ν' αφήσει ελεύθερο τον Λάμπρο να πάει στην Ελένη. Παράλληλα, όμως, ακόμη μία είδηση-βόμβα αναμένεται να αλλάξει για πάντα τις ζωές όλων.

Η Δρόσω έχει περίεργα συμπτώματα και αρχίζει να υποψιάζεται πως είναι έγκυος. Η Ρίζω επιβεβαιώνει τους φόβους της και η κοπέλα σπεύδει να συναντήσει κρυφά τον Νικηφόρο για να του το αποκαλύψει.

Πηγή: My tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved