My Style Rocks: Το ξέσπασμα της κριτικής επιτροπής στις κοπέλες και η συγγνώμη! (vid)
Media

My Style Rocks: Το ξέσπασμα της κριτικής επιτροπής στις κοπέλες και η συγγνώμη! (vid)

My Style Rocks: Ξέσπασε μέλος της κριτικής επιτροπής του ριάλιτι μόδας καθώς έχει εντοπίσει, μία εβδομάδα -και κάτι- μετά την πρεμιέρα, πως δεν υπάρχει αρκετή δημιουργικότητα ανάμεσα στα κορίτσια. 

Ήταν η στιγμή της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου να δείξει το σημερινό styling της όταν πήρε τον λόγο η Έλενα Χριστοπούλου η οποία εξαρράγη!

Ο λόγος; Το γεγονός ότι δεν βλέπει από τις κοπέλες κάτι ξεχωριστό και διαφορετικό από τα τετριμμένα. Συγκεκριμένα η γνωστή μάνατζερ μοντέλων και μέλος της κριτικής επιτροπής του My Style Rocks είπε στην Ευρυδίκη που ήταν εκείνη την ώρα μπροστά της, απευθυνόμενη όμως σε όλες τις κοπέλες που συμμετέχουν:

«Ανταγωνισμός και δεύτερες σκέψεις υπάρχουν και θα υπάρχουν. Ήθελα να το πω και να το ακούσετε όλες σας. Και επειδή εδώ δεν είναι τα σπίτια μας, έχουμε έρθει ο καθένας μας για το δικό του σκοπό.

Δεν το έχω δει σε καμία ακόμα. Δηλαδή να μου γυρίσει το μάτι και να έχετε ωραία κόνσεπτ, να ζείτε, να γελάτε, να εκφράζεστε, να ντύνεστε και να μπαίνετε μέσα και να μας κόβεται η ανάσα. Ακόμα και από τα λάθη. Αλλά κάτι να γίνεται… Και είχα ανάγκη να το πω σε όλες σας αυτό».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε η κριτής στη νεαρή κοπέλα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved