Η αποκάλυψη του Χαλκιά για τις χαμηλές αμοιβές των ηθοποιών στις Άγριες Μέλισσες που θα συζητηθεί!
Media

Η αποκάλυψη του Χαλκιά για τις χαμηλές αμοιβές των ηθοποιών στις Άγριες Μέλισσες που θα συζητηθεί!

Ο Τάσος Χαλκιάς δηλώνει χαρούμενος που έκανε guest εμφάνιση σε ένα από τα πιο επιτυχημένα σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης φέτος, τις Άγριες Μέλισσες, όμως προβληματίζει με την αποκάλυψη που έκανε! 

Ο αγαπημένος ηθοποιός ο οποίος υποδύθηκε τον πατέρα του Δούκα, της Ανέτ και του Μιλτιάδη, μίλησε για τον ρόλο που είχε αναλάβει στη σειρά και αποκάλυψε την αμοιβή των ηθοποιών που είναι πράγματι πολύ χαμηλή. Δείτε τι είπε στην Espresso για το θέμα στη συνέντευξή του...

Γιατί θεωρείτε ότι έγινε τόσος ντόρος αναφορικά με την guest εμφάνισή σας στις Άγριες Μέλισσες, όταν είπατε ότι δεν ζητήσατε χρήματα;

Για εμένα η σειρά έχει μια καταπληκτική γραφή και δικαίως έχει πετύχει. Όλοι οι συντελεστές κάνουν καταπληκτική δουλειά, φοβερό καστ ηθοποιών και μοναδικός σκηνοθέτης ο Λευτέρης Χαρίτος. Αγάπησα πολύ τη συμμετοχή μου, έστω κι αν ήταν για λίγο. Κακώς συζητήθηκε τόσο πολύ ότι δεν πήρα χρήματα.

Κάποιοι δεν με πιστεύουν κιόλας. Μπήκε κανείς στον κόπο να ρωτήσει «παίζουν τόσοι ηθοποιοί, τι χρήματα παίρνουν όλοι αυτοί;». Θέλω να σε πληροφορήσω ότι υπάρχουν ηθοποιοί που παίρνουν 600 ευρώ τον μήνα στις Άγριες Μέλισσες, οπότε ντράπηκα να ζητήσω λεφτά για ένα guest.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved