Κι όμως! Η Ελένη Μενεγάκη απάντησε σε follower της για την αποχώρησή της από τον Alpha!
Media

Κι όμως! Η Ελένη Μενεγάκη απάντησε σε follower της για την αποχώρησή της από τον Alpha!

Τι είπε η Ελένη Μενεγάκη σε τηλεθεάτρια για την αποχώρησή της από τον Alpha!


Στα δημοσιογραφικά γραφεία για περισσότερο από ένα μήνα είχες φτάσει η πληροφορία ότι η Ελένη Μενεγάκη δεν ένοιωθε πλέον καλά στον Alpha.
Το συμβόλαιό της λήγει το καλοκαίρι και με μία επιστολή της ανακοίνωσε στους ιθύνοντες του σταθμού- όπως ανέφερε το Πρωινό- τη λήξη της συνεργασίας της με το κανάλι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ρομίνας Ξύδα για την εφημερίδα, Πρώτο Θέμα, η Ελένη Μενεγάκη από την αρχή της φετινής χρονιάς ανακοίνωσε επίσημα στον Alpha ότι δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία τους.

Το μεσημέρι της Δευτέρας και ενώ όλοι περίμεναν ότι μετά το δημοσίευμα για την αποχώρησή της από τον σταθμό θα έκανε κάποιο σχόλιο, εκείνη τήρησε σιγήν ιχθύος.

Βέβαια είχε φροντίσει να προϊδεάσει όσους παρατήρησαν προσεκτικά όσα είπε στην εκπομπή της Παρασκευής (24/01).
Η παρουσιάστρια σχολίασε με έναν ιδιαίτερο τρόπο την αποχώρηση του Γκοτιέ, αφήνοντας υπονοούμενα για την δική της πορεία. «Είναι πολύ σπουδαίο να αποφασίζει ένας άνθρωπος που έχει κάνει τέτοια πορεία πότε θα βάζει τελεία, άνω τελεία ή θα κλείσει όλα τα φώτα. Αυτό είναι επιτυχία και εκεί αισθάνεται κανείς επιτυχημένος.» τόνισε η Ελένη Μενεγάκη!

Όμως η παρουσιάστρια δεν σταμάτησε εκεί!
Σήμερα το μεσημέρι (27/01) έδωσε μια απάντηση με ανάρτησή της στο Instagram και στη συνέχεια απάντησε και σε τηλεθεάτρια που την ρώτησε ευθέως για την αποχώρησή της.

Ανοίξτε την gallery για να διαβάσετε τη συνέχεια




©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved