Masterchef: Η κόντρα των κριτών: «Εδώ δεν κάνουμε πασαρελίτσα. Τι πουλάς;»  (video)
Media

Masterchef: Η κόντρα των κριτών: «Εδώ δεν κάνουμε πασαρελίτσα. Τι πουλάς;» (video)

Masterchef 4: Ο Σωτήρης Κοντιζάς τα έψαλλε σε παίκτη για την εμφάνισή του και το «άδειασμά» του από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Ο πρώτος παίχτης του δευτέρου επεισοδίου του Masterchef, ο Σταύρος, ξεκίνησε με την «κατσάδα» του Σωτήρη Κοντιζά.
Ο Σταύρος μπήκε στην κουζίνα και φορούσε γυαλιά ηλίου με τον Σωτήρη Κοντιζά να του ζητάει να τα βγάλει.



Αφού τελείωσε την μαγειρική ο παίχτης ο Σωτήρης Κοντιζάς του είπε:
«Έχεις έρθει με ένα στυλ που για μένα δεν δείχνει ώριμο, Δεν κάνουμε πασαρελίτσα και επειδή είναι διαγωνισμός μαγειρικής και οι ποδιές δεν είναι πολλές, πρέπει να προσέχουμε που τις δίνουμε. Σε πλησίασα και είδα ένα κοντομάνικο που κρέμεται και το σχεδόν ξυρισμένο στήθος σου με ένα πουκάμισο που πέφτει πάνω από τις σάλτσες. Δεν καταλαβαίνω τι πουλάς. Από εμένα έχασες από τη συμπεριφορά. Από μένα είναι όχι!»


Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στην τοποθέτησή του ουσιαστικά άδειασε τον Σωτήρη Κοντιζά: « Εγώ δεν συμφωνώ με τον Σωτήρη. Εμένα με ενδιαφέρει περισσότερο τι δοκιμάζω στο τέλος.
Δηλαδή και στη ροή του παιχνιδιού αυτό πάμε και κρίνουμε! Δε νομίζω ότι έχουμε μια ακραία περίπτωση απέναντί μας. Δε νοιώθω ότι μας προσβάλλει κάτι ή ότι ήρθε εδώ να μας κοροϊδέψει » είπε μεταξύ άλλων ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον Πάνο Ιωαννίδη να τον διακόπτει και να παίρνει ουσιαστικά τη θέση του Σωτήρη Κοντιζά.

Δείτε τι ακριβώς ειπώθηκε στο video που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved