Media

Big brother: Δεν φαντάζεστε ποια θα είναι η «φωνή» του reality! (video)

Gossip-tv Team

To Big Brother αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και σήμερα έγινε μία μεγάλη αποκάλυψη για το ποια θα είναι η... φωνή του ριάλιτι!

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή Μεσημέρι #Yes, ο άνθρωπος που θα χαρίζει τη φωνή του για κάποιες από τις στιγμές του Μεγάλου Αδελφού μέσα στο σπίτι θα είναι ο Γιάννης Ράμος.

Και αν το όνομα δεν σας λέει τίποτα, σας λέμε εμείς πως πρόκειται για τον ξάδελφο της Έλενας Παπαρίζου ο οποίος είναι ένας από τους πιο έμπιστους ανθρώπους της τραγουδίστριας.

Αν και δεν έχει κάνει τηλεοπτικές εμφανίσεις, πρόσφατα και συγκεκριμένα όταν η Έλενα Παπαρίζου είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά After Dark, ο Γιάννης Ράμος είχε βρεθεί στο πλατό για να μιλήσει για την αγαπημένη του ξαδέλφη.

Σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ο συγκεκριμένος κύριος, ο οποίος είναι γνώστης των πραγμάτων στον καλλιτεχνικό και τηλεοπτικό χώρο, θα είναι κατά 99% ο άνθρωπος που θα ανακοινώνει στους παίκτες του ριάλιτι τι πρέπει να κάνουν μέσα στο σπίτι και θα τους καθοδηγηεί ανάλογα.

Αυτός είναι ο ξάδελφος της Έλενας Παπαρίζου που θα κρύβεται πίσω από τη... φωνή του Big Brother.

Δείτε το βίντεο με όλα όσα αποκαλύφθηκαν στο Μεσημέρι #Yes.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved