Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης τα «βάζει» με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και πετάει... καρφιά (video)
Media

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης τα «βάζει» με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και πετάει... καρφιά (video)

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης τα είπε έξω από τα δόντια.

Ο δημοσιογράφος βρίσκεται στην πρωινή εκπομπή του star channel «Στη Φωλιά των Κου Κου» και καθημερινά δίνει τα δικά του ρεπορτάζ, ενώ παράλληλα σχολιάζει την επικαιρότητα με τον δικό του τρόπο.

Παραχώρησε, λοιπόν, συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δε γίνεται!» και στη Φωτεινή Πετρογιάννη, απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έδωσε τη δική του απάντηση σε όσους ον αποκαλούν πανελίστα, λέγοντας: «Καθόλου δεν τσαντίζομαι όταν με λένε πανελίστα. Είναι τιμή μου και καμάρι μου, γιατί ζω την οικογένειά μου από αυτό».

Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε ότι θα ήθελε να παρουσιάσει μόνος του τηλεοπτική εκπομπή, ενώ ακόμη αποκάλυψε ότι δέχτηκε τηλεφώνημα από τον Στέφανο Κορκολή, ο οποίος του είπε να βγάλει κομμάτι από συνέντευξη που του παραχώρησε.

Ακόμη, μίλησε για την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», και παραδέχτηκε ότι δεν του αρέσει: «Δεν μ’ αρέσει η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα φέτος. Ο ίδιος μου αρέσει ως παρουσιαστής, θα έπρεπε όμως να εκσυγχρονιστεί, έχοντας αποδεχτεί ότι στο αυτί του θα έχει έναν άνθρωπο που βλέπει διαφορετικά την τηλεόραση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved