Media

MasterChef: «Πάγωσαν» με την οικειοθελή αποχώρηση παίκτριας! Τα δάκρυα και η αντικατάσταση! (video)

Gossip-tv Team

MasterChef 4: Πριν καν ξεκινήσει στο αποψινό επεισόδιο η διαδικασία του mystery box, του πρώτου για τον φετινό κύκλο, είδαμε την πρώτη οικειοθελή αλλά ταυτόχρονα και αναπάντεχη αποχώρηση από το ριάλιτι μαγειρικής. 

Ο λόγος για τη Σεμίνα Κατσίβα η οποία όπως είπε, έπρεπε για προσωπικούς λόγους να αποχωρήσει από το ριάλιτι, έστω και αν για εκείνη το παιχνίδι ήταν όνειρο ζωής.

Η Σεμίνα έχοντας παλέψει για να περάσει στην οικογένειά της την αγάπη της και την κλίση της στη μαγειρική, πέρασε πολλές φορές από δύσκολες καταστάσεις. Παρά την κλονισμένη σχέση με τους δικούς της, κατάφερε να εργαστεί για να πληρώνει τη σχολή μαγειρικής.

Έχοντας καταφέρει να πετύχει το στόχο της, ξεκινώντας πρόσφατα να εργάζεται ως μάγειρας, η οικογένειά της τη στηρίζει σε κάθε της βήμα. Νιώθοντας πιο δυνατή από ποτέ, δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef 4 αφού ήταν το όνειρό της από μικρή να βρεθεί και να μαγειρεύει μέσα στο διαγωνισμό και πιστεύει ότι θα βγει νικήτρια. Άλλωστε μόλις 11 χρονών είχε κάνει αίτηση για το πρώτο MasterChef Junior.

Ούσα μαχήτρια από μικρή ηλικία των θέλω της, στόχευε να κερδίσει τον τίτλο και το χρηματικό έπαθλο και να ανοίξει ένα all day food restaurant. Δυστυχώς, όμως, οι καταστάσεις την ανάγκασαν να εγκαταλείψει νωρίς το όνειρό της, όμως πριν φύγει, είπε στον Σωτήρη Κοντιζά πως ίσως τα πουν του χρόνου.

Φυσικά δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της για την αποχώρησή της. Ποια παίκτρια όμως την αντικαθιστά; Δείτε στην παρακάτω gallery...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved