8 Λέξεις:Η πιο συγκλονιστική στιγμή - H ορφανή Τζουλιάνα ζητά από τη Ναυσικά να γίνει η μαμά της!
Media

8 Λέξεις:Η πιο συγκλονιστική στιγμή - H ορφανή Τζουλιάνα ζητά από τη Ναυσικά να γίνει η μαμά της!

8 Λέξεις: Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στη σειρά του ΣΚΑΙ!

Η Βίκυ δίνει όλο και περισσότερες πληροφορίες στην Ηλιάνα από την «επικοινωνία» της με την Αριάδνη και πλέον η Ηλιάνα έχει παθιαστεί μ΄ αυτή την ιστορία.

Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ με τη Ρωξάνη αποφασίζουν να προχωρήσουν σε σύμφωνο συμβίωσης παρόλο που η ατμόσφαιρα μεταξύ τους είναι σχετικά ψυχρή και ο Μιχαήλ δείχνει μέρα με τη μέρα να έρχεται όλο και πιο κοντά στη Λουκία.

Ο Σπύρος με την Ιφιγένεια έχουν αρχίσει να διαπραγματεύονται την αμοιβή τους από τα διαφημιστικά που θα κάνουν για τα καλλυντικά και το συμβόλαιο τους δεσμεύει να είναι vegan στην πραγματικότητα, πράγμα που δεν ισχύει, καθώς ο Σπύρος εξακολουθεί να «τσακίζει» τα σουβλάκια, κρυφά από την Ιφιγένεια!

Ο Οδυσσέας αναγκάζεται να λέει ψέματα στην Έρση ότι πλησιάζει στο να βρει τον μάρτυρα για να μην πέφτει η ψυχολογία της, ενώ ο Έκτορας πηγαίνει για φαγητό στο σπίτι του Μιλτιάδη και προσπαθεί να ψυχολογήσει τον Φοίβο. Ένα κάποιο φως αρχίζει να διαφαίνεται στην υπόθεση της Έρσης όταν η Νόνα παίρνει τηλέφωνο τον Οδυσσέα και του δίνει μια σημαντική πληροφορία!

Η Νόνα πείθει τον Οδυσσέα πως ο Σπύρος Δημητριάδης βρίσκεται στην Κέρκυρα κι αυτός κλείνει αεροπορικό εισιτήριο για να πάει να τον συναντήσει. O Έκτορας λέει στην Αλίκη ότι βρίσκεται κοντά στην αποφυλάκισή της … Οι Πετροσιάν βγαίνουν για φαγητό με τη Σμαράγδα και τον Λουκά και ο Τζίμι φλερτάρει τον Λουκά πράγμα που εξοργίζει τον Χορέν! Η αστυνομία οδηγεί τον Έκτορα στο τμήμα καθώς η ηλικιωμένη γυναίκα, στης οποίας το σπίτι μπήκε, τον αναγνώρισε από την τηλεόραση!


Η Τζουλιάνα λέει στην Ναυσικά πως θέλει να ζήσει μαζί της, γεγονός που την κάνει ακόμα πιο ευαίσθητη απέναντι στο μικρό αυτό κορίτσι. Ο Μιχαήλ νιώθει αμήχανα απέναντι στην Λουκία και της ζητάει να βρεθούνε το βράδυ στο σπίτι της για να της εξηγήσει κάποια πράγματα. Ο Οδυσσέας με τον Σπύρο εντοπίζουν το σπίτι του μάρτυρα και μένουν άναυδοι μόλις ανοίγει η πόρτα… Είναι επιτέλους αυτός!

Δείτε πρώτοι τι θα δούμε το βράδυ στις 8 Λέξεις!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved