Στο παρά πέντε: Οι πρωταγωνιστές μετά από 13 χρόνια έκαναν reunion - Αυτό το πρόσωπο απουσίαζε
Media

Στο παρά πέντε: Οι πρωταγωνιστές μετά από 13 χρόνια έκαναν reunion - Αυτό το πρόσωπο απουσίαζε

Οι πρωταγωνιστές του Παρα Πέντε έκαναν reunion μετά από 13 χρόνια και ένα πρόσωπο απουσίαζε από τη χθεσινή αξέχαστη βραδιά!

Οι πρωταγωνιστές της σειράς "Στο Παρά Πέντε" συναντήθηκαν και διασκέδασαν στο κέντρο της Αθήνας, Δεν ήταν όμως όλοι στο Reunion! Η Σμαράγδα Καρύδη, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Αγγελική Λάμπρη, ο Αργύρης Αγγέλου, ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Μιχάλης Μαρίνος έκαναν reunion μετά από πολλά χρόνια στο νυχτερινό μαγαζί που έχει ο Φώτης Σεργουλόπουλος και μας «βομβάρδισαν» με υπέροχες φωτογραφίες στο Instagram τους.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς είχαν να βρεθούν πολύ καιρό όλοι μαζί και το παραδέχθηκαν και οι ίδιοι. «Και κάπως απόψε το βράδυ….ξαφνικά…ξανά βρεθήκαμε…και είναι σα να μην πέρασε μια μέρα!! Σας αγαπάω ρε!!» έγραψε ο Αργύρης Αγγέλου στη λεζάντα της φωτογραφίας, ενώ η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου τόνισε: «Μετά από χρόνια!! Μεγάλη χαρά!».

Όλοι οι πρωταγωνιστές πόζαραν χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι και μας γύρισαν πολλά χρόνια πίσω… όμως ένα άτομο απουσίαζε, δείτε ποιο στην gallery που ακολουθεί, όπου θα απολαύσετε φωτογραφίες από τη συνάντηση των πρωταγωνιστών!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved