8 λέξεις: Η αντίστροφη μέτρηση για την αποφυλάκιση της Έρσης ξεκινάει (Photos)
Media

8 λέξεις: Η αντίστροφη μέτρηση για την αποφυλάκιση της Έρσης ξεκινάει (Photos)

8 λέξεις: Τι θα δούμε σήμερα, Τρίτη (25/2) στη σειρά του ΣΚΑΙ;

Ο Άκης τρίζει τα δόντια στη Σμαράγδα σχετικά με το θέμα της χαρτοπαιξίας κι εκείνη ανακοινώνει στον Σίμο πως σταματάει να παίζει, γιατί κινδυνεύει να εθιστεί.
Ο περίγυρος του Μιχαήλ είναι σοκαρισμένος με την απόφαση της Ρωξάνης να φύγει για σεμινάριο στη Γλασκώβη, ενώ η Εύα επιβεβαιώνει τις υποψίες της Ναυσικάς πως το ζευγάρι είχε πολλά προβλήματα τελευταία.

Ο Οδυσσέας με τον Έκτορα γυρνάνε Αθήνα και η αντίστροφη μέτρηση για την αποφυλάκιση της Έρσης ξεκινάει.
Ο Μιλτιάδης δεν χαίρεται ιδιαίτερα με την επιστροφή της Ιφιγένειας και ψέλνει τον Σπύρο που δεν την βοηθάει να συγκεντρωθεί στα διαβάσματά της. Η Ηλιάνα επισκέπτεται τη Μυρτώ Γιαβάση, αλλά δεν καταφέρνει να την δει.

Παράλληλα εξομολογείται στον Αλέκο πως θέλει να κάνει παιδί. Η Ναυσικά περνάει μια πρώτη συνέντευξη για να αξιολογηθεί η αίτηση αναδοχής. Ο Φοίβος γνωρίζει από κοντά την νέα εντολέα του και τα βρίσκει σκούρα.

Ο Αλέκος ενοχλείται από την συμπεριφορά της Ηλιάνας κι αποφασίζει να κόψει για λίγο τις επαφές μαζί της ενώ παράλληλα αναθέτει σε κάποιον να παρακολουθεί τον Δημήτρη.

Οι κόντρες ανάμεσα στην Ιφιγένεια και τον Μιλτιάδη συνεχίζονται, ενώ εκείνη βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της για τη δημιουργία ενοικιαζόμενων δωματίων στην Κέρκυρα.
Ο Μιχαήλ προσπαθεί να αντισταθεί στη γοητεία που του ασκεί η Λουκία. Ο Δημήτρης με τη Βικτώρια ξεκινάνε την επαγγελματική τους συνεργασία.

Ο Σίμος συνειδητοποιεί πως η Ολυμπία δεν τρώει το φαγητό της κι απαιτεί να μάθει πόσο καιρό τον κοροϊδεύει. Η Ναυσικά συναντά το πρώτο εμπόδιο στη διαδικασία αναδοχής της Τζουλιάνας. Ο Οδυσσέας πληρώνει την εγγύηση της αποφυλάκισης της Έρσης και το ζευγάρι ξανασμίγει ελεύθερο μετά από πάρα πολύ καιρό..

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved