Άγριες Μέλισσες: Αυτό το spoiler σίγουρα του ξέφυγε! – Τι αποκάλυψε ο Μελέτης
Media

Άγριες Μέλισσες: Αυτό το spoiler σίγουρα του ξέφυγε! – Τι αποκάλυψε ο Μελέτης

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης σε συνέντευξή του έδωσε ένα πολύ δυνατό spoiler

Ο Μελέτης από τις Άγριες Μέλισσες, κατά κόσμον Γιώργος Γεροντιδάκης, μίλησε στο περιοδικό TV O’Clock και αποκάλυψε τι θα δούμε στη συνέχεια.

Ο Κλεομένης όπως είπε,κρύβει ένα μεγάλο μυστικό, το οποίο ο Μελέτης θα ανακαλύψει και θα αντιδράσει άσχημα: «Υπάρχει μια πολύ ωραία σκηνή γι’ αυτό το κομμάτι. Δεν το ανακαλύπτει απλά… Δεν ξέρει την αλήθεια για τον λόγο που παντρεύτηκε την Πηνελόπη, αλλά για το τι εστί Κλεομένης. Θα αντιδράσει ακραία. Δεν θα τον σκοτώσει, όμως».

Πως αντιδρά ο Δούκας όταν θα μάθει για τα συναισθήματα του Μελέτη για την Πηνελόπη; «Ο Μελέτης δεν κρύβεται. Δέχεται τα πάθη του και τα λάθη του. Δεν κάνει πίσω στις επιλογές του. Και αυτό μου αρέσει στον Μελέτη. Είναι αντιήρωας. Θα δεχτεί τις συνέπειες και για τη σχέση του με την Πηνελόπη αλλά και για τον Κλεομένη.

Και θα έρθει αντιμέτωπος με την αντίδραση του Δούκα. Ο Μελέτης λέει στον Δούκα κάποια πράγματα που δεν είναι εύκολο να τα δεχτεί. Οπότε την πληρώνει για όλα σε σχέση με την Πηνελόπη. Ο Δούκας είναι τόσο σκληρός που ίσως του ζητήσει να κάνει πίσω. Αλλάζει, όμως, η στάση του Μελέτη στα πράγματα με το σκηνικό με τον Δούκα».

Για το μυστικό του Κλεομένη, ο Γιώργος Γεροντιδάκης συνεχίζει: «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα ξεκινήσει ένα

Διαβάστε τη συνέχεια στη gallery που ακολοθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved