MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το reality (video & photos)
Media

MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το reality (video & photos)

Masterchef 4: Θρίλερ απόψε στο MasterChef  - Φωτεινή Ζοσιμίδου Γιώργος Λασκαρίδης και  Κωνσταντίνος Γατόπουλος διαγωνίστηκαν για την παραμονή τους στο παιχνίδι

To MasterChef έχει μετατραπεί σε τηλεοπτική εμμονή αρκετών τηλεθεατών, ενώ οι φετινοί διαγωνιζόμενοι έχουν κεντρίσει πάνω τους τα βλέμματα, όχι μόνο για τη μαγειρική τους ικανότητα, αλλά και για τις προσωπικότητές τους.

Ωστόσο, στα πλαίσια του διαγωνισμού, κάθε εβδομάδα πραγματοποιείται μια αποχώρηση. Σήμερα διαγωνίστηκαν για την παραμονή τους στο παιχνίδι οι:
Φωτεινή Ζοσιμίδου Γιώργος Λασκαρίδης και Κωνσταντίνος Γατόπουλος

Το Croquembouche (κροκαμπούς) ήταν το πιάτο αντιγραφής του Ευγένιου Βαρδακαστάνη, ενός από τους καλύτερους Pastry Chef στην Ελλάδα

Ο Γιώργος, η Φωτεινή και ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος μάχονταν στην κουζίνα του διαγωνισμού, τα αποτελέσματα όμως δεν δικαίωσαν τη δίωρη προσπάθειά τους.

Τουλάχιστον όχι για όλους! Η Φωτεινή Ζοσιμίδου έβαλε τα δυνατά της και ολοκλήρωσε τον πύργο και ήταν η πρώτη που επέστρεψε στο σπίτι.

Το παιχνίδι παραμονής παίχτηκε ανάμεσα στον Γιώργο Λασκαρίδη που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον πύργο αφού δεν έψησε αρκετά σουδάκια και έφτασε μόνο μέχρι τον 6ο όροφο και τον Κωνσταντίνο Γατόπουλο ο οποίςο κατάφερε παρά το κομμένο του χέρι να ολοκληρώσει τη διαδικασία αλλά ο πύργος του είχε μια περίεργη κλίση.

Διαβάστε τη συνέχεια στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved