MasterChef: Έντονες οι αντιδράσεις για την ψηφοφορία: «Είναι ανέντιμο!» - «Δεν είμαι εδώ για να καώ»
Media

MasterChef: Έντονες οι αντιδράσεις για την ψηφοφορία: «Είναι ανέντιμο!» - «Δεν είμαι εδώ για να καώ»

MasterChef 4 : Έντονες οι αντιδράσεις για την ψηφοφορία της κόκκινης ομάδας

Στα ύψη ανέβασε την ένταση στο MasterChef η Κατερίνα Λένη με τα σχόλια της τον τρόπο που ψήφισε η κόκκινη ομάδα και έστειλε στη δοκιμασία αποχώρησης μαζί με τον Γιώργο Λασκαρίδη τους οι: Κωνσταντίνο Γατόπουλο και Φωτεινή Ζοσιμίδου

Η παίκτρια που χαρακτήρισε ανέντιμη την ψηφοφορία προκάλεσε κύμα αντιδράσεων και κυρίως την έκρηξη του Γιώργου Λασκαρίδη.


«Θεωρώ πως είναι ανέντιμο να μπει η Φωτεινή σε αυτή τη θέση γιατί είναι αδύναμη και το ξέρουν όλοι και δεύτερον γιατί το Γατόπουλο έχει κόψει το δάχτυλό του. Θέλω να γυρίσουν και οι δυο στο σπίτι και αν μπορούσα να σπάσω την κάρτα θα την έσπαγα και θα έδινα τη μισή στον καθένα. Ανέντιμο το θεωρώ όλο αυτό. Καλή η μαγειρική καλό το παιχνίδι, αλλά καλύτερο να έχεις ψυχή».

«Το να λες κάποιον ανέντιμο είναι βαριά κουβέντα και το λες μόνο αν είσαι κακός άνθρωπος» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος ο οποίος τόνισε: «

Είναι μια κοπέλα που μας φέρνει το θυμιατίρι στο σπίτι και με την κακή ψυχή της προσπαθεί να κάνει κάτι, το οποίο δεν την αντιπροσωπεύει! Αλλά τι περιμένεις από μια κοπέλα, 36 χρονών που γράφει στο χέρι “μολών λαβέ”; Ότι θα πάει με τον σταυρό στο χέρι; Όχι… Τότε το θυμιατό τι το θέλει; Αυτή πρέπει να φύγει και το κακό της πνεύμα»

Ο Ηλίας που πολλοί παίκτες των άλλων δυο ομάδων ήθελαν ως υποψήφιο είπε:« Είναι ένας διαγωνισμός, δεν ήρθα εδώ για να καώ»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved