MasterChef: Ξέφυγαν τα πράγματα στο reality:«Με σένα θα τα πούμε off camera!» (video & photos)
Media

MasterChef: Ξέφυγαν τα πράγματα στο reality:«Με σένα θα τα πούμε off camera!» (video & photos)

MasterChef 4 : Η Φωτεινή Ζοσιμίδου, ο Γιώργος Λασκαρίδης και ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος διαγωνίζονταν για την παραμονή τους στο παιχνίδι και όταν γύρισαν στο σπίτι οι δυο απο τους τρεις τα πράγματα ξέφυγαν!

Το Croquembouche (κροκαμπούς) ήταν το πιάτο αντιγραφής του Ευγένιου Βαρδακαστάνη, ενός από τους καλύτερους Pastry Chef στην Ελλάδα

Ο Γιώργος, η Φωτεινή και ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος μάχονταν στην κουζίνα του διαγωνισμού, τα αποτελέσματα όμως δεν δικαίωσαν τη δίωρη προσπάθειά τους.

Τουλάχιστον όχι για όλους! Η Φωτεινή Ζοσιμίδου έβαλε τα δυνατά της και ολοκλήρωσε τον πύργο και ήταν η πρώτη που επέστρεψε στο σπίτι.

Το παιχνίδι παραμονής παίχτηκε ανάμεσα στον Γιώργο Λασκαρίδη που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον πύργο αφού δεν έψησε αρκετά σουδάκια και έφτασε μόνο μέχρι τον 6ο όροφο και τον Κωνσταντίνο Γατόπουλο ο οποίος κατάφερε παρά το κομμένο του χέρι να ολοκληρώσει τη διαδικασία αλλά ο πύργος του είχε μια περίεργη κλίση.

Στο σπίτι τελικά γύρισαν η Φωτεινή Ζοσιμίδου και ο Γιώργος Λασκαρίδης

Διαβάστε τη συνέχεια στη gallery που ακολουθεί:

Είχε προηγηθεί η κόντρα των δυο παικτών κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας της κόκκινης ομάδας όπου η Κατερίνα την είχε χαρακτηρίσει ανέντιμη

Δείτε τι έγινε στο video που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved