Αποκλειστικό: Πέτα τη φριτέζα: Οι πρώτες εικόνες από την επιστροφή της Τζένης Μπότση στη σειρά
Media

Αποκλειστικό: Πέτα τη φριτέζα: Οι πρώτες εικόνες από την επιστροφή της Τζένης Μπότση στη σειρά

Όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει το gossip-tv.gr η Τζένη Μπότση επιστρέφει για ένα guestεμφάνιση στη σειρά Πέτα τη Φριτέζα

Η αγαπημένη ηθοποιός η οποία αποχώρησε από το καστ της κωμικής σειράς, κρατώντας καλά κρυμμένο το μυστικό της ότι είναι έγκυος, αφού γέννησε το πρώτο της μωρό, τώρα επιστρέφει πανευτυχής στην τηλεοπτική της οικογένεια.

Μάλιστα, έχουμε αποκλειστικά και τις πρώτες εικόνες από την επιστροφή της στο σίριαλ με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Μπέζο και τον Φάνη Μουρατίδη.

Θα δούμε την ηθοποιό ξανά την ερχόμενη Τρίτη στο 38ο επεισόδιο το οποίο έχει τίτλο: «Bachelor- μασκέ με σεφταλιά της Φάλον».

Σύμφωνα με την υπόθεση της σειράς, το bachelor του Αντρέα είναι σχεδόν έτοιμο ν’ αρχίσει και ο Κίμωνας πετάει στα σκουπίδια την υπόσχεση του για αυτοσυγκράτηση.

Σωκράτης και Λάκης φτάνουν – για ακόμα μια φορά- στα άκρα προκειμένου να μεταμφιεστούν για το μεγάλο event. Η Λούνα κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα σχετικά με την ξαφνική μεταστροφή Λάκη και Σωκράτη προς το πρόσωπό της και αναθέτει σε Αλέκο και Ζαμπέλα να μεθύσουν τον Αντρέα για να του αποσπάσουν πληροφορίες.

Το πάρτι ξεκινά και την υπέρλαμπρη εμφάνισή της κάνει η Φάλον μεταμφιεσμένη. Μαζί με την τρέλα της και την στολή της όμως έχει φέρει κι έναν «σκελετό» απ’ τη «ντουλάπα» της Λούνας. Κάποιον που μπορεί να καταστρέψει τον επικείμενο γάμο του Αντρέα…

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το επεισόδιο όπου θα κάνει guest η Τζένη Μπότση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved