YFSF: Ο Ηλίας Μπόγδανος έγινε Αλκίνοος Ιωαννίδης με τα στάχυα του Αργύρη Αγγέλου (VIDEO-PHOTOS)
Media

YFSF: Ο Ηλίας Μπόγδανος έγινε Αλκίνοος Ιωαννίδης με τα στάχυα του Αργύρη Αγγέλου (VIDEO-PHOTOS)

Με μία μίμηση εντελώς "κόντρα" στον ίδιον, βρέθηκε σήμερα στη σκηνή του YFSF ο Ηλίας Μπόγδανος

Ο νεαρός τραγουδιστής που εντυπωσίασε ως Lil Nas X στην πρεμιέρα του νέου Your Face Sounds Familiar στο δεύτερο show κλήθηκε να ενσαρκώσει έναν πολύ ιδιαίτερο καλλιτέχνη, τον Αλκίνοο Ιωαννίδη.

Το τραγούδι που του ανατέθηκε, ένα από τα πιο γνωστά κι αγαπημένα, "Ο Προσκυνητής", ένα τραγούδι απαιτήσεων που ο ίδιος ο Αλκίνοος Ιωαννίδης ερμηνεύει με τον δικό του εντελώς μοναδικό τρόπο. Μια πολύ δύσκολη ενσάρκωση λοιπόν με υψηλές απαιτήσεις.

Ο Ηλίας Μπόγδανος σίγουρα την δούλεψε πολύ αυτήν του την εμφάνιση και πέτυχε σε μεγάλο βαθμό την ευαισθησία και την σχεδόν "αέρινη" εμφάνιση του πασίγνωστου ερμηνευτή. Ήταν όμως ένα πολύ δύσκολο -αν όχι ακατόρθωτο- task για οποιονδήποτε.

Η προσπάθειά του όμως φάνηκε και αναγνωρίστηκε και από τους κριτές που μίλησαν με πολύ καλά λόγια για την εμφάνισή του αυτή. Εμείς πάλι, από την ώρα που τον είδαμε να βγαίνει επί σκηνής "τρωγόμασταν" με τα στάχυα του σκηνικού που είμασταν σίγουροι πως είχαμε ξαναδεί πρόσφατα στο YFSF σε άλλη εμφάνιση πέρυσι. Και είχαμε δίκιο. Αφού τα εν λόγω πάνελ με τα στάχυα " έντυσαν" πέρυσι την μεταμφίεση του Αργύρη Αγγέλου σε Damien Rice.

Ψηφίζουμε υπέρ της ανακύκλωσης και καθόλου δεν μας χάλασε η επανατοποθέτησή τους και φέτος σε act και τα βρήκαμε το ίδιο όμορφα με πέρυσι.

Δείτε εδώ το βίντεο με την εμφάνιση του Ηλία Μπόγδανου ως Αλκίνοος Ιωαννίδης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved