Media

Σάστισε ο Μουτσινάς με την τηλεφωνική παρέμβαση τραγουδιστή στην εκπομπή του Καλό μεσημεράκι (vid)

Gossip-tv Team

Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα, οι συνεργάτες του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή του Καλό μεσημεράκι τού επεφύλασσαν μία μεγάλη έκπληξη! 

Εκεί που δεν το περίμενε και ενώ χόρευε ένα αγαπημένο του τραγούδι το οποίο έχει γίνει και μεγάλη επιτυχία, το "Παράνοια" του Νίνο, άκουσε κάποιον στο τηλέφωνο να φωνάζει το όνομά του.

Μάταια ο παρουσιαστής και ηθοποιός προσπαθούσε να καταλάβει σε ποιον αντιστοιχούσε αυτή η φωνή, τουλάχιστον τα πρώτα δευτερόλεπτα γιατί όταν άρχισε να του μιλάει ο Νίκος Μουτσινάς σαστισμένος είπε το όνομά του γεμάτος χαρά.

"Νίνο, εσύ είσαι;" ρώτησε ο παρουσιαστής για να πάρει ένα μεγάλο "ναι" αφού όντως επρόκειτο για τον Νίνο ο οποίος, όπως είπε, θαυμάζει τον Νίκο Μουτσινά καθώς έκανε πράξη ένα όραμα με την επιτυχημένη εκπομπή που παρουσιάζει.

Από την πλευρά του ο Νίκος Μουτσινάς, ακόμα σαστισμένος αλλά συγχρόνως και ενθουσιασμένος που μιλούσε με τον τραγουδιστή, τον... προκάλεσε να βρεθεί στο άμεσο μέλλον στο πλατό του "Καλό μεσημεράκι", με τον Νίνο να υπόσχεται πως θα το κάνει όταν θα έχει να πει κάτι.

Δείτε το βίντεο με όλα όσα συνέβησαν στην εκπομπή...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved