MasterChef: Έξαλλοι οι κριτές με την Κατερίνα που πέταξε το πιάτο της! Η «κατσάδα» και τα κλάματα
Media

MasterChef: Έξαλλοι οι κριτές με την Κατερίνα που πέταξε το πιάτο της! Η «κατσάδα» και τα κλάματα

MasterChef 4: Το τεστ δημιουργικότητας τελικά αποδείχτηκε… μοιραίο για την Κατερίνα Λένη η οποία ήρθε αντιμέτωπη με τους κριτές και την οργή τους.

Το τεστ δημιουργικότητας στο οποίο υποβλήθηκαν οι παίκτες μετά τη δοκιμασία του Mystery Box στην οποία νικήτρια ήταν η Μαρία Μπέη με πολύ καλό πιάτο ήθελε τους επίδοξους MasterChefs να φτιάχνουν ένα πιάτο με βασικό συστατικό το ψωμί του τοστ.

Όλοι οι παίκτες έδειξαν να έχουν μεγάλη αγωνία για το πιάτο που θα παρέδιδαν ενώπιον των τριών κριτών αφού έπρεπε να αποδείξουν πόσο δημιουργικοί μπορούν να γίνουν όταν έχουν ένα τέτοιο υλικό ως πρωταγωνιστή στη δημιουργία τους.

Η Μαρία που είχε κερδίσει την ασυλία, είχε τη δυνατότητα να επιλέξει δύο συμπαίκτες της για να μαγειρέψουν έχοντας στη διάθεσή του 45 λεπτά, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που είχαν στη διάθεσή τους 30 λεπτά μόνο.

Όλοι τους ζορίστηκαν όμως περισσότερο έδειξε να αγχώνεται η Κατερίνα η οποία, να θυμίσουμε ότι είναι η κάτοχος της κάρτας ασυλίας την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει είτε για να σώσει τον εαυτό της -αν κινδυνέψει να φύγει από το παιχνίδι- είτε κάποιον συμπαίκτη της.

Πάνω στον πανικό της που δεν μπορούσε να βγάλει πιάτο πέταξε το φαγητό στα σκουπίδια, κάτι που φυσικά έγινε μπροστά στα μάτια των έκπληκτων κριτών οι οποίοι ενοχλήθηκαν ιδιαίτερα από μία τέτοια κίνηση.

Πρώτος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος την έβαλε στον… τοίχο λέγοντάς της πως δεν ήταν καθόλου σωστό αυτό που είχε κάνει.

Η Κατερίνα ξέσπασε σε κλάματα και τα έβαλε με τον εαυτό της για ό,τι είχε κάνει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved