Καφέ της Χαράς: Η νέα είσοδος που θα φέρει τα πάνω κάτω (Photos)
Media

Καφέ της Χαράς: Η νέα είσοδος που θα φέρει τα πάνω κάτω (Photos)

Καφέ της Χαράς:  Η εμβληματική κωμωδία επέστρεψε στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 με ολοκαίνουργια επεισόδια και κατάφερε αμέσως να κατακτήσει την προτίμηση των τηλεθεατών.

Οι συντελεστές της σειράς, όμως, δεν επαναπαύονται και στα προσεχή επεισόδια επιφυλάσσουν διάφορες εκπλήξεις και ανατροπές. Μία από αυτές σχετίζεται με την έκτακτη εμφάνιση της Κατερίνας Τσάβαλου, η οποία πρόκειται να υποδυθεί τη Μαρισόλ.

Σύμφωνα με το σενάριο, η γυναίκα είναι μια γνωστή μπαρτέντερ την οποία έχει προσλάβει η Βάλια (Εφη Ρασσιά) στο καινούργιο «Καφέ της Χαράς».

Επειδή, όμως, σαν χαρακτήρας είναι χαμένη στο Διάστημα, πηγαίνει μια μέρα μετά τα εγκαίνια του μαγαζιού.

Στο μεταξύ, όμως, έχει προηγηθεί η εμφάνιση της Στέλλας (Ζέτα Δούκα), την οποία η Βάλια παρουσιάζει ως την μπαργούμαν που περίμεναν, και έτσι υποκρίνεται ότι δεν τη γνωρίζει.

Οταν, όμως, πηγαίνει στο καφέ ο Περίανδρος Πώποτας (Χάρης Ρώμας) και βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Μαρισόλ και τη Στέλλα, δημιουργούνται διάφορα μπερδέματα... Όπως αναφέρει το my tv η τηλεοπτική εμφάνιση της Κατερίνας Τσάβαλου θα πραγματοποιηθεί στο 10ο και 11ο επεισόδιο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved