Γυναίκα χωρίς όνομα: Το ύπουλο σχέδιο της Εύας – Ο Αργύρης απατά την Κάτια (Photos)
Media

Γυναίκα χωρίς όνομα: Το ύπουλο σχέδιο της Εύας – Ο Αργύρης απατά την Κάτια (Photos)

Γυναίκα χωρίς όνομα:  Η Εύα επιστρέφει στη ζωή του Αργύρη, αποφασισμένη να τον κερδίσει ξανά!

Έτσι, η γυναίκα φροντίζει να παγιδεύσει τον πρώην άντρα της και να κλονίσει την όμορφη σχέση που έχει εκείνος με την Κάτια...

Η Κάτια ύστερα από πολλά χρόνια θεωρεί ότι έχει βρει τον άνθρωπο της στο πρόσωπο του Αργύρη. Ωστόσο, η ευτυχία του ζευγαριού φαίνεται πως απειλείται από την πρώην σύζυγο του άντρα, την Εύα.

Σύμφωνα με τις εξελίξεις, η Κάτια, μετά τις πιέσεις του Αργύρη, του εξομολογείται πως θεωρεί ότι η Εύα επέστρεψε για να τον διεκδικήσει.

Ωστόσο, εκείνος την καθησυχάζει πως τίποτα και κανείς δεν μπορεί να τους χωρίσει. Την επόμενη μέρα, η Κάτια αντιμετωπίζει με θάρρος την πρώην γυναίκα του αγαπημένου της, η οποία της υπόσχεται πως θα μείνει μακριά από τον Αργύρη.

Φυσικά, τα λόγια της Εύας δεν έχουν ίχνος αλήθειας, αφού ο Γιάννης, υπακούοντας της εντολές της, βάζει μπροστά το σχέδιο της.

Συγκεκριμένα, ο Αργύρης και ο Γιάννης πηγαίνουν για ποτό... Όμως το επόμενο πρωί ο άντρας ξυπνάει σαστισμένος στο σπίτι της Εύας! Ο ίδιος δε θυμάται πώς βρέθηκε εκεί αλλά και γιατί ξύπνησε στο κρεβάτι της. Αμέσως μετά, αποχωρεί από το σπίτι της και επιστρέφει γεμάτος ενοχές στην Κάτια. Το μόνο που θέλει είναι να της κρύψει τις ερωτικές διαθέσεις που έχει η Εύα για εκείνον.

Όταν η Κάτια τον ρωτάει πού κοιμήθηκε το βράδυ, εκείνος της λέει μία δικαιολογία. Όμως η γυναίκα δεν κρύβει τις αμφιβολίες που έχει. Οι μέρες περνούν και η Εύα συνεχίζει να πολιορκεί τον Αργύρη.

Μάλιστα, έρχεται αντιμέτωπη με την Κάτια και τότε βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία για να κλονίσει τη σχέση τους. Σύμφωνα με το my tv η Εύα ισχυρίζεται πως πέρασε μία νύχτα πάθους με τον Αργύρη, που σηματοδοτεί την επανασύνδεσή τους. Όπως είναι φυσικό, αυτή η αποκάλυψη διαλύει την Κάτια, η οποία ζητάει εξηγήσεις από τον Αργύρη. Εκείνος αρνείται τα πάντα και προκειμένου να πείσει την Κάτια για τα αισθήματα του αποφασίζει να κόψει κάθε επαφή με την πρώην γυναίκα του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved