8 λέξεις: Η Τζουλιάνα θύμα απαγωγής – Άγρια επίθεση στη Νόνα (Photos)
Media

8 λέξεις: Η Τζουλιάνα θύμα απαγωγής – Άγρια επίθεση στη Νόνα (Photos)

8 λέξεις:  Ώρες αγωνίας για τη Ναυσικά.

Η Ναυσικά, λίγο πριν πεθάνει η Δώρα, της υποσχέθηκε πως θα αναλάβει την προστασία της κόρης της επανορθώνοντας για το κακό που τους έκανε. Έκτοτε, η γυναίκα άρχισε έναν αγώνα δρόμου για την υιοθεσία της. Ωστόσο, το μικρό κορίτσι, δεν αντέχει να μένει στο ίδρυμα και το σκάει για να πάει να τη βρει. Σύντομα, όμως, πέφτει θύμα απαγωγής!

Παράλληλα, η Νόνα δέχεται μία απρόσμενη επίθεση στο σπίτι της, αναστατώνοντας τους πάντες...

Στο ερωτικό - πολιτικό θρίλερ του ΣΚΑΙ «8 λέξεις», ο κάθε ήρωας έρχεται αντιμέτωπος με τις πράξεις του.

Εξαίρεση δεν αποτελεί η Ναυσικά, ή οποία, πριν από μερικούς μήνες, έκανε κακό στη Δώρα και στην εξάχρονη κόρη της, παραποιώντας τα αποτελέσματα DΝΑ.

Πρόσφατα, όπως είδαμε, η Δώρα και η κόρη της επισκέφθηκαν τη Ναυσικά, με την τελευταία να λυγίζει και να υπόσχεται ότι θα κάνει τα πάντα για να επανορθώσει.

Μάλιστα, η Δώρα, ούσα σοβαρά άρρωστη και λίγο πριν φύγει από τη ζωή, ανέθεσε στη Ναυσικά την προστασία και την ανατροφή της μικρής Τζουλιάνας, με τις δύο τελευταίες να έρχονται κάθε μέρα όλο και πιο κοντά. Κι ενώ η Ναυσικά έχει κινήσει ήδη τις διαδικασίες για την υιοθεσία του εξάχρονου κοριτσιού, εκείνο φιλοξενείται σε ένα ίδρυμα.

Σύμφωνα με το my tv, στα προσεχή επεισόδια, η μικρή, ακόμη μία φορά, εκλιπαρεί τη Ναυσικά να την κρατήσει κοντά της, αδυνατώντας να καταλάβει τις διαδικασίες και τους νόμους. Έτσι, η Τζουλιάνα επιστρέφει στο ίδρυμα και εκμυστηρεύεται σε ένα άλλο παιδί ότι θα το σκάσει για να πάει να βρει τη Ναυσικά. Σύντομα, το κορίτσι αποφασίζει να κάνει πράξη αυτό που σκέφτεται και, με την πρώτη ευκαιρία, το σκάει από το ίδρυμα.

Η απουσία του γίνεται άμεσα αντιληπτή και η κοινωνική λειτουργός ειδοποιεί την Αστυνομία. Την ίδια ώρα, η μικρή Τζουλιάνα περιπλανιέται στην Αθήνα και ψάχνει τρόπο να επικοινωνήσει με τη Ναυσικά. Κάποια στιγμή, ζητάει τη βοήθεια ενός περαστικού, που την πείθει ότι θα την πάει στη γυναίκα. Ωστόσο, ο άγνωστος άντρας αποδεικνύεται πολύ επικίνδυνος. Κλειδώνει πόρτες και παράθυρα, για να μην μπορεί να βγει η μικρή από το αυτοκίνητο του και την απαγάγει.

Στο μεταξύ, η Ναυσικά μαθαίνει για την κίνηση του κοριτσιού και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της! Η γυναίκα αγωνιά μην πάθει τίποτα κακό και αποφασίζει να βγει στους δρόμους για να την αναζητήσει...

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Νόνα δέχεται μία απρόσμενη επίθεση μέσα στο σπίτι της από άγνωστους άντρες και κινδυνεύει η ζωή της. Συγκεκριμένα, οι άντρες θέλουν να κλέψουν χρήματα, κοσμήματα ή οποιοδήποτε αντικείμενο αξίας έχει και προκειμένου να μην τους εμποδίσει τη δένουν και τη φιμώνουν.

Στο μεταξύ, ο Οδυσσέας προσπαθεί να τη βρει στο τηλέφωνο,-αλλά μάταια. Έτσι, επικοινωνεί με τον Σπύρο, που βρίσκεται στην Κέρκυρα, για να περάσει να δει αν είναι καλά. Ο νεαρός άντρας βρίσκει τη Νόνα σε κακή κατάσταση, καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα με το αναπνευστικό της, και ειδοποιεί αμέσως την Αστυνομία αλλά και τον Οδυσσέα, ο οποίος ανησυχεί τρομερά. Έτσι, ο Σπύρος αποφασίζει να την πάρει μαζί του στην Αθήνα, που θα πάει σε μια προσπάθεια να τα ξαναβρεί με την Ιφιγένεια...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved