Media

O Τσαλίκης είναι σε καραντίνα και μετά τα μελομακάρονα η γυναίκα του θα φτιάξει και... κουραμπιέδες!

Gossip-tv Team

Κορονοϊός: Είπαμε, αυτή η κρίση που διανύουμε και που μας έχει κάνει να κλειστούμε μέσα στο σπίτι, θα μας κάνει... δημιουργικούς!

Πάντως, η οικογένεια Τσαλίκη, η οποία έχει αποδείξει ότι διαθέτει πολύ χιούμορ και ακόμα περισσότερη δημιουργικότητα, το καταδιασκεδάζει.

Ο Γιώργος Τσαλίκης επέστρεψε από την Αμερική μετά την ακύρωση των συναυλιών του και στον Καναδά και ήδη η σύζυγός του Δώρα έχει βγάλει... πρόγραμμα.

Κατά τη διάρκεια των «Κου Κου», προβλήθηκε βίντεο που ανέβασε ο τραγουδιστής κι αφορούσε την ακύρωση των εμφανίσεών του στην Αμερική.

Λίγο μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε στην εκπομπή μέσω Skype αποκαλύπτοντας πως όταν επέστρεψε η γυναίκα του είχε ετοιμάσει μελομακάρονα για να τον ευχαριστήσει μιας και σπάνια ως οικογένεια, λόγω δουλειάς του Τσαλίκη, καταφέρνουν να γιορτάσουν όπως όλος ο κόσμος.

Ευκαιρία λοιπόν τώρα που είναι και εκείνος στο σπίτι να τις γιορτάσουν ετεροχρονισμένα, με τον Τσαλίκη να αποκαλύπτει ότι η Δώρα ετοιμάζεται να κάνει και κουραμπιέδες!

Δείτε τις δηλώσεις του τραγουδιστή ο οποίος αποδεικνύει συνεχώς πόσο χιούμορ έχει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved