Ζέτα Θεοδωρακοπούλου: «Είμαι η πρώτη γυναίκα που παρουσίασε αθλητικό Δελτίο Ειδήσεων»
Media

Ζέτα Θεοδωρακοπούλου: «Είμαι η πρώτη γυναίκα που παρουσίασε αθλητικό Δελτίο Ειδήσεων»

Ζέτα Θεοδωρακοπούλου: Η παρουσιάστρια μιλάει για την επιστροφή της στο Mega, αποκαλύπτει τι φίλαθλος είναι και ποια θεωρεί την σημαντικότερη στιγμή της καριέρας της

H Ζέτα Θεοδωρακοπούλου επέστρεψε στο Mega μετά την επαναλειτουργία του σταθμού. Η παρουσιάστρια που είναι στον σταθμό απο τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του, μιλάει σε συνέντευξή της για την σημαντικότερη στιγμή της καριέρας της αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο την αντιμετώπισαν φίλαθλοι και συνάδερφοί της.

«Στο Mega ήμουν από το 1991. Το κλείσιμο του με είχε πλήξει περισσότερο από κάποιους άλλους, λόγω του ότι αποτέλεσε το σπίτι μου και την οικογένεια μου για πάρα πολλά χρόνια. Το γεγονός ότι ξεκίνησε και πάλι μου δημιουργεί μεγάλη συγκίνηση, αλλά και μεγάλη χαρά, γιατί αποτελώ μέλος και του καινούργιου Mega».

«Είμαι η πρώτη γυναίκα που παρουσίασε ποτέ αθλητικό Δελτίο Ειδήσεων. Εξαρχής, και οι συνάδερφοι μου και ο φίλαθλος κόσμος με σεβάστηκαν, γιατί αντιλήφθηκαν ότι είχαν να αντιμετωπίσουν μια εργαζόμενη που λειτουρ­γούσε με επαγγελματισμό και ευθύνη και δεν χρησιμοποίησε ποτέ το φύλο της για να έχει κάποια προνόμια ή για να δημιουργήσει κάποιες ιδιαίτερες σχέσεις», δηλώνει στο περιοδικό Downtown.

«Τι είδους φίλαθλος είμαι; Το είδος που βλέπει τα πράγματα ψύχραιμα, αποστασιοποιημένα, γιατί αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να σχολιά­σεις και να γράψεις γι' αυτά με αντικειμενικότη­τα. Προφανώς, υπάρχει πάθος με τις επιτυχίες
και τα αθλητικά αποτελέσματα, αλλά δεν μπο­ρείς να γράφεις ή να σχολιάζεις με πώρωση».

«Το γεγονός ότι κάλυψα το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, που είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες, και μάλιστα στην πατρίδα μου -κάτι που πολύ λίγοι αθλητικογράφοι σε όλο τον κόσμο μπορούν να πουν-, είναι μία από τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας μου. Αλλά όχι η μόνη. Με το Mega είχαμε την τύχη και τη χαρά να καλύψουμε όλα τα σημαντικά γεγονότα του πλανήτη. Οπότε, μπορώ να πω ότι είμαι τυχερός άνθρωπος, γιατί μέσω του Μεγάλου Καναλιού έζησα τις κορυφαίες στιγμές του αθλητισμού».

«Τα παιδιά μου με θυμούνται ανέκαθεν να εργάζομαι πολύ. Με ξενύχτια, με αλλοπρόσαλλα ωράρια, με απρόβλεπτες καταστάσεις. Ξέρουν όμως ότι ο ελεύθερος χρόνος μου ήταν πάντα αφιερωμένος σε εκείνα, στην ανατροφή τους και στη διαπαιδαγώγηση τους. Είναι και οι δύο ολοκληρωμένες προσωπικότητες και είμαι πολύ περήφανη γι αυτά».

«Το motto μου είναι "H υπομονή δικαιώνει". Αυτό αφορά όλους τους τομείς της ζωής μου, αλλά κυρίως τον επαγγελματικό. Επειδή με το κλείσιμο του Mega βρέθηκα ανενεργή, με δικαίωσε η υπομονή. Και, όπως έγραψα και στο Facebook όταν επανήλθε: " Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον"».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved