Media

Ανδρέας Γεωργίου: Πώς βιώνει την καραντίνα λόγω κορονοϊού και τι θα γίνει με τις 8 Λέξεις; (video)

Gossip-tv Team

O Ανδρέας Γεωργίου μίλησε στην εκπομπή Μαζί σου και αποκάλυψε πώς βιώνει ο ίδιος την καραντίνα και τον αποκλεισμό στο σπίτι λόγω κορονοϊού αλλά και τι θα γίνει με τη συνέχεια της σειράς 8 Λέξεις

Ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης εξέφρασε ανοιχτά τα συναισθήματά του λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Φοβήθηκα για λίγο. Φοβήθηκα για μισή μέρα και μετά βρήκα τον τρόπο να πάω κόντρα. Είναι κάποιες στιγμές που σκέφτεσαι, “Παναγία μου θα κάτσω στο σπίτι και πνίγομαι”. Όμως, η φύση των ανθρώπων έτσι είναι. Όταν δουλεύουμε πολύ λέμε να είχαμε δυο μέρες να καθόμασταν σπίτι να ξεκουραστούμε αλλά τώρα, επειδή ουσιαστικά μας το επέβαλαν, θέλουμε να βγούμε έξω».

Σε ό,τι αφορά τις 8 Λέξεις, ο ίδιος αποκάλυψε:

«Αν μας δινόταν ο χρόνος για ακόμα 3 – 4 μέρες θα είχαμε επεισόδια για άλλες δυο βδομάδες, όμως, δυστυχώς έπρεπε να διακόψουμε τα γυρίσματα. Έτσι, ολοκληρώνουμε την προβολή προς το παρόν την Πέμπτη με το τελευταίο επεισόδιο. Θέλω να πιστεύω πως όλο αυτό που ζούμε είναι προσωρινό και σύντομα θα γυρίσουμε πίσω στις ζωές μας. Σίγουρα αυτό το διάστημα είναι ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητα για όλους μας και έχουμε τον χρόνο να σκεφτούμε. Το θέμα είναι να επιστρέψουμε στην κανονικότητα και για να συμβεί αυτό πρέπει να συνεργαστούμε όλοι μαζί».

Δείτε τι άλλο είπε, στο βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved