Media

Μενεγάκη για Τσιόδρα: «Μας τα λέει τόσο ωραία, τόσο ήρεμα, τόσο ανθρώπινα, τόσο αληθινά…»!

Gossip-tv Team

H Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στον λοιμωξιολόγο και εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος μας ενημερώνει καθημερινά στις 6 για την εξάπλωση του ιού!

Η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Ξέρουμε όμως όλοι πως αν τα κάνουμε αυτά που μας ζητάνε, θα τελειώσουμε πιο γρήγορα. Τώρα αντέχουμε όλοι. Και εμείς θα θέλαμε να είμαστε στα χωριά μας και στα νησιά μας, αλλά καθόμαστε σπίτι μας. Μέσα μας η καρδιά μας πεταρίζει. Το πάμε καλά, έτσι νιώθω, δεν το ξέρω.»!

Και υπογράμμισε: «Εγώ κάθε απόγευμα κάθομαι και βλέπω, αυτόν που βλέπουμε όλοι. Που μας τα λέει τόσο ωραία, τόσο ήρεμα, τόσο ανθρώπινα, τόσο αληθινά. Που δε με ενοχλεί τίποτα από ό,τι ακούω. Τι εννοώ; Σαν άνθρωποι είμαστε αντιδραστικοί. Κάποιες φορές ακούμε κάποια πράγματα και μπορεί να αντιδράσουμε. Έχει να κάνει με το πώς μας τα λένε. Μπορεί να είναι ο τρόπος, το ύφος… Δε ξέρω. Εδώ δεν υπάρχει κάτι. Εδώ βάζουμε στις 6, ακούμε τον κύριο Τσιόδρα, μαθαίνουμε πως τα έχουμε πάει, τι άλλο προγραμματίζεται και ακολουθούμε»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved