Elif: Η Ελίφ αρρωσταίνει βαριά (Photos & Video)
Media

Elif: Η Ελίφ αρρωσταίνει βαριά (Photos & Video)

Καταιγιστικές οι εξελίξεις σήμερα στην Elif!

Η Αϊλά συνέρχεται και ζητάει από τον πατέρα της να τη συγχωρέσει. Εκείνος τη συγχωρεί αλλά θέλει ο Μουράτ να πληρώσει για όλα. Η Αϊλά ικετεύει τον πατέρα της για τη ζωή του και του λέει πως ο Μουράτ είναι ο πατέρας του παιδιού της. Ο Μουράτ εξακολουθεί να ψάχνει για το έγγραφο που του ζήτησε ο Ουμίτ, στο γραφείο του Ερκούτ.

Όταν ακούει φωνές κρύβεται πάλι κάτω από ένα γραφείο. Ο Βεϊσέλ και ο Ερκούτ έρχονται και συζητούν για τη νέα δουλειά του Σελίμ ως οδηγός ταξί. Ο Βεϊσέλ του λέει πως το κτήμα ανήκει πια στην Αρζού. Η μία κουβέντα φέρνει την άλλη και μιλάνε για το έγγραφο που έκαψε ο Ερκούτ, αυτό που αναζητά ο Μουράτ. Ο Μουράτ μαθαίνει επίσης πως η Αρζού έβαλε τη φωτιά στο κτήμα και πως ο Ερκούτ είναι επίσης υπεύθυνος για πολλά. Η Αλιγιέ καλεί τη Μελέκ επειδή η Ελίφ έχει πυρετό. Η Μελέκ συναντάει τυχαία τον Γιουσούφ και εκείνος την πηγαίνει σπίτι της και καλεί γιατρό. Η Αρζού συναντάει την Μπαχριγιέ και την απειλεί γιατί θέλει να διώξει από το σπίτι της την οικογένεια Εμίρογλου. Στην αρχή η Μπαχριγιέ αρνείται και η Αρζού της λέει πως αν δεν το κάνει θα χάσει τη δουλειά της.

Τελικά, οι δύο γυναίκες κάνουν μια συμφωνία. Ο Μουράτ αποκαλεί τον Ερκούτ δολοφόνο και φεύγει λέγοντας του πως δεν θέλει να δουλέψει για εκείνον. Η Ασουμάν μπαίνει παράνομα στο σπίτι της Αρζού. Όταν φεύγει η Αρζού, βρίσκει την Γκόντζα και την ξεκλειδώνει. Η Ασουμάν την πηγαίνει στην εταιρία του Ερκούτ για να επαναφέρουν τη μνήμη της. Όλοι καλωσορίζουν την Γκόντζα αλλά εκείνη δεν θυμάται τίποτα. Ο Ερκούτ ξαφνιάζεται όταν βλέπει την Ασουμάν μαζί με την Γκόντζα. Δίνει λεφτά στην Ασουμάν για να φύγει από εκεί μαζί με την Γκόντζα. Η Αρζού αγχώνεται όταν διαπιστώνει πως η Γκόντζα έφυγε από το κτήμα. Φοβάται πως θα συναντήσει κάποιον από το παρελθόν και θα θυμηθεί ποια είναι. Ο γιατρός λέει στη Μελέκ πως η Ελίφ αρρώστησε επειδή το σπίτι έχει υγρασία. Ο Γιουσούφ αρχίζει να βάφει το ταβάνι και τους τοίχους για να διορθώσει τη ζημιά…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved