Άγριες Μέλισσες: Απίστευτο! Ο Κυπραίος αποκαλύπτει στον Δούκα τον δεσμό του με τη Μυρσίνη
Media

Άγριες Μέλισσες: Απίστευτο! Ο Κυπραίος αποκαλύπτει στον Δούκα τον δεσμό του με τη Μυρσίνη

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις θα είναι πραγματικά καταιγιστικές όταν η σειρά επιστρέψει στις οθόνες μας. 


Έπειτα από ένα μεγάλο καβγά, ο Μιλτιάδης θα αποκαλύψει στον Δούκα τι έχει συμβεί ανάμεσα εκείνον και στη Μυρσίνη στο παρελθόν και θα προκαλέσει την οργή του.

Στον καβγά είναι μπροστά και η Μυρσίνη, που εμβρόντητη ακούει τον κουνιάδο της να λέει στον άντρα της «παρασύρθηκες, Δούκα. Το μόνο που ήθελε ήταν να με εκδικηθεί που δεν ενέδωσα στον ερωτά της». Στο σημείο εκείνο ανοίγει λοιπόν ο ασκός του Αιόλου. Ο Μιλτιάδης επιμένει ότι η Μυρσίνη τον προσέγγισε ερωτικά περισσότερες από μία φορά, με εκείνη να του απαντά ενώ είναι μπροστά στη συζήτηση: «Δούκα είναι τρελός μην τον πιστεύεις, θέλει να διαλύσει την οικογένεια μας. Δεν θα τα καταφέρει».

Ο Δούκας παραμένει σιωπηλός, ωστόσο ο σπόρος της αμφιβολίας αρχίζει να φουντώνει μέσα του. Ο τσιφλικάς του κάμπου θα έχει να αντιμετωπίσει τεράστια προβλήματα την επόμενη μέρα στο γάμο του με τη Μυρσίνη.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

Έτσι, αποφασίζει να στήσει μια νέα πλεκτάνη προκειμένου να διαπιστώσει αν ο Θωμάς αλλά και ο αδελφός του, ο Μιλτιάδης, του έχουν πει την αλήθεια. Στο μεταξύ, ο Μελέτης αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Πηνελόπη το σχέδιο του για να ξεσκεπάσει τον Κλεομένη κι εκείνη προσπαθεί να ανακαλύψει αν είναι αλήθεια όλα αυτά για τα οποία κατηγορεί τον άντρα της. Παράλληλα, το χωριό συνεχίζει να αναζητά τη Βασούλα και ο Προύσαλης αποφασίζει να παρακολουθήσει τις κινήσεις των Σεβαστών, καθώς όλοι είναι βέβαιοι πως εκείνοι κρύβονται από πίσω.

Την ίδια ώρα, στο σπίτι των Σεβαστών θα δεχτούν γι' ακόμα μια φορά την οργή και την αγανάκτηση των συγχωριανών τους. Ο Νικηφόρος δεν καταφέρνει να κάνει σύμμαχο τον άνθρωπο που θα μπορούσε να γίνει σοβαρό εμπόδιο στα σχέδια του Δούκα, όμως δείχνει σιγά-σιγά να τα καταφέρνει με την καρδιά της Ασημίνας.

Το ίδιο βράδυ, η Ανέτ θα ανακαλύψει πως η αλήθεια που τόσο λαχταρούσε θα γίνει ο εφιάλτης της ενώ την ίδια ώρα ο Μελέτης προσπαθεί να φυγαδεύσει τη Βασούλα από το χωριό όταν... θα πιαστεί στη φάκα από τον Προύσαλη...

Ο έλεγχος στο φορτηγό των Σεβαστών αποδεικνύεται μάταιος, οδηγώντας τον Προύσαλη στα όρια του.

Καταιγιστικές εξελίξεις

Κι ενώ η Πηνελόπη πιέζει τον Δημητράκη για να μάθει αν έχουν βάση οι υποψίες του Μελέτη για τον άντρα της, η Ανέτ καταρρακώνεται μόλις την αποκαλύπτεται το όνομα της οικογένειας που υιοθέτησε το παιδί της.

Ο Νικηφόρος συνεχίζει την προσπάθεια να ανατρέψει τα σχέδια του πατέρα του και προσπαθεί να πείσει τον Θεοτόκη να του δώσει την έκθεση. Η Ασημίνα, αποφασισμένη να προχωρήσει με το σχέδιο της ψεύτικης εγκυμοσύνης, βλέπει τις προσπάθειές του και τις αναγνωρίζει, είναι όμως έτοιμη να τον συγχωρήσει;

Η Ελένη κάνει αγώνα για να κρατήσει ισορροπίες ανάμεσα στις αδελφές της χωρίς να καταλάβει κάτι ο Κυπραίος, που όμως υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει μεταξύ τους.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved